مقاله تنوع فنوتیپی و ژنتیکی استرین‌های Erwinia amylovora عامل بیماری آتشک درختان میوه دانه‌دار در استان سمنان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تنوع فنوتیپی و ژنتیکی استرین‌های Erwinia amylovora عامل بیماری آتشک درختان میوه دانه‌دار در استان سمنان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تنوع فنوتیپی و ژنتیکی استرین‌های Erwinia amylovora عامل بیماری آتشک درختان میوه دانه‌دار در استان سمنان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تنوع فنوتیپی و ژنتیکی استرین‌های Erwinia amylovora عامل بیماری آتشک درختان میوه دانه‌دار در استان سمنان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تنوع فنوتیپی و ژنتیکی استرین‌های Erwinia amylovora عامل بیماری آتشک درختان میوه دانه‌دار در استان سمنان :

تعداد صفحات :۱۲

بیماری آتشک با عامل Erwinia amylovora یکی از مهمترین بیماری‌های خسارت‌زای درختان میوه دانه­دار به‌ویژه گلابی و به در استان سمنان است. در طی سال‌های ۸۷ و ۸۸ تعداد ۸۰ استرین E. amylovora از میزبان‌های سیب، گلابی، به و رز از مناطق مختلف استان سمنان جداسازی شد و تعداد ۵۰ استرین از نظر ویژگی‌های فنوتیپی، ژنتیکی و احتمال مقاومت به استرپتومایسین و اکسی کلرور مس مورد بررسی قرار گرفتند. براساس آزمون‌های فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و مورفولوژیکی استرین‌های مورد بررسی به‌عنوان گونه E. amylovoraشناسایی شدند. استرین‌های مذکور گرم منفی، بی‌هوازی اجباری، لوان مثبت و قادر به ایجاد واکنش فوق حساسیت روی برگ‌های توتون بوده و در محیط King’s B رنگدانه فلورسنت ایجاد نکردند. براساس خصوصیات فنوتیپی، دامنه میزبانی و مناطق جغرافیایی تعداد هشت استرین برای بررسی تنوع ژنتیکی انتخاب شد که در انگشت‌نگاری به روش rep-PCR با آغازگرهای ERIC و BOX تمامی جدایه‌ها با جدایه مرجع ATCC 49946 هموژن و یکسان بودند. با توجه به نتایج حاصل از این تحقیق مبنی بر عدم ورود استرین‌های مقاوم به آنتی‌بیوتیک و اکسی‌کلرور مس به استان سمنان می‌توان جهت مدیریت این بیماری کماکان از ترکیبات شیمیایی باکتری‌کش موجود در باغات استان استفاده نمود و یکنواختی استرین‌ها کمک خواهد نمود که از یک رویه یکسان در تهیه ارقام مقاوم، پیش آگاهی بیماری و مدیریت تلفیقی آن سود جست.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.