مقاله رخساره ها، محیط رسوبی و عملکرد فرآیندهای دیاژنزی مؤثر بر کیفیت مخزنی سازند آسماری در میدان نفتی رامین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله رخساره ها، محیط رسوبی و عملکرد فرآیندهای دیاژنزی مؤثر بر کیفیت مخزنی سازند آسماری در میدان نفتی رامین دارای ۳۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رخساره ها، محیط رسوبی و عملکرد فرآیندهای دیاژنزی مؤثر بر کیفیت مخزنی سازند آسماری در میدان نفتی رامین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رخساره ها، محیط رسوبی و عملکرد فرآیندهای دیاژنزی مؤثر بر کیفیت مخزنی سازند آسماری در میدان نفتی رامین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رخساره ها، محیط رسوبی و عملکرد فرآیندهای دیاژنزی مؤثر بر کیفیت مخزنی سازند آسماری در میدان نفتی رامین :

تعداد صفحات :۳۲

هدف از این مطالعه، تفسیر محیط رسوبی و هم­چنین مهم­ترین فرآیندهای دیاژنتیکی است که بر کیفیـت مخزنی سـازند آسـماری در چاه­های شماره ۳ و ۶ میدان نفتی رامین در فروافتادگی دزفول شمالی مؤثر بوده­اند. بررسی پتروگرافی ۲۶۰ برش نازک تهیه شده از مغزه، منجر به شناسایی ۱۲ رخساره رسوبی نهشته شده در پنج زیرمحیط رسوبی شامل پهنه­ی جزر و مدی، لاگون، سد، دریای باز و رمپ خارجی شد، که توالی­های مورد مطالعه ته­نشست بر روی یک رمپ کربناته هوموکلینال را نشان می­دهد. مطالعات پتروگرافی طیف وسیعی از انواع فرآیندهای دیاژنتیکی را نشان می‌دهد؛ سه فرآیند دولومیتی‌شدن، انحلال و سیمانی‌شدن مهم‌ترین فرآیندهای دیاژنتیکی مؤثر بر ویژگی‌های مخزنی سازند مورد مطالعه هستند. فرآیندهای انحلال و دولومیتی­شدن با فراوانی بیش­تر نسبت به فرآیند سیمانی شدن عمدتاً رخساره­های گل­پشتیبان و پلوییدی را تحت تأثیر قرار داده­ و موجب افزایش تخلخل (بیش از ۱۲%) و تراوایی (بیش از ۱ میلی­دارسی) و در نتیجه افزایش کیفیت مخزنی شده­اند. از طرفی دیگر فرآیند سیمانی­شدن با گسترش کم منجر به کاهش کیفیت مخزنی (تخلخل کمتر از ۱۲%، تراوایی کمتر از ۱/۰ میلی­دارسی و اشباع آب مؤثر بیش از ۶۰%) در بعضی از بخش­های توالی (مخصوصاً در چاه شماره ۳) شده است. به طور کلی رخساره­های کم­عمق و عمدتاً گل­پشتیبان که از فراوانی بیش­تری نسبت به سایر رخساره­ها برخوردارند (با فراوانی حدود ۶۰%) و بیش­تر تحت تأثیر فرآیندهای انحلال و دولومیتی­شدن قرار گرفته­اند نقش مهمی را در افزایش کیفیت مخزنی کربنات­های مورد مطالعه از سازند آسماری در این میدان ایفا کرده­اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.