مقاله انتخاب بازیکنان بر مبنای شاخص های موثر با رویکردالگوریتم ارزیابی خبرگان و تکنیک تصمیم گیری چند معیاره نسبت تجمعی آراس (مطالعه موردی تیم بسکتبال دانشگاه شاهرود)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله انتخاب بازیکنان بر مبنای شاخص های موثر با رویکردالگوریتم ارزیابی خبرگان و تکنیک تصمیم گیری چند معیاره نسبت تجمعی آراس (مطالعه موردی تیم بسکتبال دانشگاه شاهرود) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله انتخاب بازیکنان بر مبنای شاخص های موثر با رویکردالگوریتم ارزیابی خبرگان و تکنیک تصمیم گیری چند معیاره نسبت تجمعی آراس (مطالعه موردی تیم بسکتبال دانشگاه شاهرود)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله انتخاب بازیکنان بر مبنای شاخص های موثر با رویکردالگوریتم ارزیابی خبرگان و تکنیک تصمیم گیری چند معیاره نسبت تجمعی آراس (مطالعه موردی تیم بسکتبال دانشگاه شاهرود)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله انتخاب بازیکنان بر مبنای شاخص های موثر با رویکردالگوریتم ارزیابی خبرگان و تکنیک تصمیم گیری چند معیاره نسبت تجمعی آراس (مطالعه موردی تیم بسکتبال دانشگاه شاهرود) :

تعداد صفحات :۲۱

هدف تحقیق حاضر ارائه‌ی مدلی منعطف برای رتبه دهی و انتخاب بازیکنان بسکتبال بود. در این تحقیق ابتدا با استفاده از الگوریتم ارزیابی خبرگان ۲۱ شاخص اثرگذار بر عملکرد بازیکنان بسکتبال شناسایی و میزان تأثیر هر یک از آنها تحلیل شد. شاخص‌های اثر گذار در ۴ دسته قرار داده شد. نتایج نشان می‌دهد که مهمترین شاخص‌هایی که روی عملکرد بازیگنان اثر دارند قد، زمان واکنش ساده، ارتفاع پرش و SMCP به ترتیب با وزن‌های ۰۹۱۳/۰، ۰۸۷۵/۰، ۰۸۱۵/۰ و ۰۷۹۰۵/۰ بوده است. ارزیابی‌ها نشان می‌دهد که مهمترین گروه شاخص‌ها گروه ترکیب و اندازه بدن بود که وزنی بالغ بر ۳۵۱/۰ گرفت. در ادامه مقادیر شاخص‌ها برای ۱۶ بازیکن بسکتبال تیم دانشگاه شاهرود که با آگاهی کامل، رضایت‌نامه‌های آزمایش را امضا کرده بودند، اندازه‌گیری شد و با استفاده از الگوریتم نسبت تجمعی آراس وضعیت آنها ارزیابی شد. همچنین با اعمال روش یاد شده بر داده‌های تحقیقات پیشین، نتایجی مشابه به‌دست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.