مقاله تحلیل حوادث جاده‌ای ناشی از حمل و نقل گازهای سمی‏در شهر حسن آباد واقع در مسیر ترانزیتی تهران – بندر عباس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تحلیل حوادث جاده‌ای ناشی از حمل و نقل گازهای سمی‏در شهر حسن آباد واقع در مسیر ترانزیتی تهران – بندر عباس دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل حوادث جاده‌ای ناشی از حمل و نقل گازهای سمی‏در شهر حسن آباد واقع در مسیر ترانزیتی تهران – بندر عباس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل حوادث جاده‌ای ناشی از حمل و نقل گازهای سمی‏در شهر حسن آباد واقع در مسیر ترانزیتی تهران – بندر عباس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل حوادث جاده‌ای ناشی از حمل و نقل گازهای سمی‏در شهر حسن آباد واقع در مسیر ترانزیتی تهران – بندر عباس :

تعداد صفحات :۲۴

هر نوع ماده‌ای که توانایی بروز خسارت در انسان، تجهیزات و محیط زیست را داشته باشد، یک ماده پرخطر محسوب می‏شود. پیامدهای ناشی از بروز حادثه در زمان حمل و نقل مواد خطرناک، می‏تواند موارد متعددی همچون اثرات سوء روی سلامتی انسان‌ها (مانند مرگ انسان و جراحات بدنی)، تأثیرات مخرب زیست محیطی، مشکلات ترافیکی و غیره باشد. افزایش حمل و نقل این مواد به منزله افزایش احتمال وقوع حادثه و درنتیجه افزایش خسارات ناشی از این حوادث است. ارزیابی حوادث ناشی از حمل و نقل مواد پرخطر امری لازم و ضروری است. از آنجا که بیشترین حمل و نقل مواد پرخطر از طریق جاده‌ها صورت می‏گیرد، به این جهت هدف این مقاله ارزیابی مکانی حوادث ناشی از حمل و نقل جاده‌ای مواد پرخطر است. ارزیابی حوادث ناشی از حمل جاده‌ای مواد پرخطر نیازمند طیف وسیعی از داده‏ها و اطلاعات آماری، آنالیز، مدل سازی و تصمیم گیری مکانی در سطوح مختلف است. در این میان سیستم اطلاعات مکانی (GIS) با ابزار و توانمندی‌هایش می‏تواند فرآیند حل مساله را تسهیل کند. در این مقاله به ارزیابی اثرات ناشی از نشت گازهای سمی‏پرداخته شده است. جهت شبیه سازی منطقه اثر، از مدل گوسین یا گازهای سنگین که در آن اثرات مربوط به سرعت، جهت وزش باد و شرایط اتمسفری در نظر گرفته شده، استفاده شده است. جهت پیاده سازی مطالعه موردی، با استفاده از نرم افزار Aloha1 مناطق اثر را به دست آورده و سپس این مناطق وارد محیط سیستم‌های اطلاعات مکانی (ArcGIS v9.3) شده و از قابلیت‌های ویژه محیط‌های GIS برای تحلیل‌های مکانمند استفاده شده است. در این مقاله باتوجه به محل وقوع حادثه در شهر حسن آباد تعداد جمعیت در معرض خطر مرگ، محاسبه و برای گاز آمونیاک برابر ۳۸۶ نفر شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.