مقاله THERMAL DENATURATION OF ?-AMYLASE FROM BACILLUS AMYLOLIQUEFACIENS IN THE PRESENCE OF SODIUM DODECYL SULPHATE*


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله THERMAL DENATURATION OF ?-AMYLASE FROM BACILLUS AMYLOLIQUEFACIENS IN THE PRESENCE OF SODIUM DODECYL SULPHATE* دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله THERMAL DENATURATION OF ?-AMYLASE FROM BACILLUS AMYLOLIQUEFACIENS IN THE PRESENCE OF SODIUM DODECYL SULPHATE*  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله THERMAL DENATURATION OF ?-AMYLASE FROM BACILLUS AMYLOLIQUEFACIENS IN THE PRESENCE OF SODIUM DODECYL SULPHATE*،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله THERMAL DENATURATION OF ?-AMYLASE FROM BACILLUS AMYLOLIQUEFACIENS IN THE PRESENCE OF SODIUM DODECYL SULPHATE* :

سال انتشار : ۲۰۰۸

تعداد صفحات :۱۰

The thermal denaturation of α-Amylase from Bacillus amyloliquefaciens has been investigated in the presence and absence of sodium dodecyl sulphate (SDS) over the temperature range (293-373) K in 20 mM sodium phosphate buffer, pH 6.9, using temperature scanning spectroscopy. The presence of SDS caused the destabilization of α-Amylase resulting in a decrease in the temperature of unfolding with an increase in SDS concentration. The thermodynamic parameters for unfolding of α-Amylase were determined in terms of the two-state model, using the temperature dependence of the spectroscopic behaviour of the enzyme at 280 nm. The result from specific activity measurements in the presence of SDS is in conformity with the results from thermal studies.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.