مقاله ارزیابی آمادگی و توانایی دانشجویان رشته زبان وادبیات عربی در زمینه ورود به بازار کار مرتبط با این رشته (از دیدگاه دانشجویان و اساتید)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی آمادگی و توانایی دانشجویان رشته زبان وادبیات عربی در زمینه ورود به بازار کار مرتبط با این رشته (از دیدگاه دانشجویان و اساتید) دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی آمادگی و توانایی دانشجویان رشته زبان وادبیات عربی در زمینه ورود به بازار کار مرتبط با این رشته (از دیدگاه دانشجویان و اساتید)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی آمادگی و توانایی دانشجویان رشته زبان وادبیات عربی در زمینه ورود به بازار کار مرتبط با این رشته (از دیدگاه دانشجویان و اساتید)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی آمادگی و توانایی دانشجویان رشته زبان وادبیات عربی در زمینه ورود به بازار کار مرتبط با این رشته (از دیدگاه دانشجویان و اساتید) :

سال انتشار : ۱۴۳۶

تعداد صفحات :۲۹

امروزه داشتن مدرک برای افراد جویای شغل در بازار کار داخلی و احیاناً خارجی گرچه لازم است ولی به‌تنهایی کافی نیست. فرد جویای کار برای ورود به بسیاری از مشاغل به مهارت‌هایی نیاز دارد که بدون داشتن این مهارت‌ها از عهده انجام آنها بر نخواهد آمد. رشته زبان عربی و دانش‌آموختگان آن نیز از این قاعده مستثنا نیستند. ازآنجاکه طی سالیان اخیر موقعیت‌های پیش‌آمده در ایران فرصت‌های شغلی زیادی به وجود آورده که بازار کار رشته زبان عربی را بیشتر از پیش گسترش داده، ورود به بازار کار رشته زبان عربی نیز مستلزم داشتن مهارت‌های مربوط به زمینه‌های شغلی است. در این مقاله می‌خواهیم با روش توصیفی ـ تحلیلی، زمینه‌های اشتغال فارغ‌التحصیلان رشته زبان عربی را برشماریم و با روش پیمایشی، طرح پرسش‌نامه و اجرای آن در پنج دانشگاه شهر تهران و در میان دانشجویان کارشناسی ارشد، اساتید و خبرگان این رشته، نظر آنان را در مورد میزان آمادگی دانشجویان برای ورود به بازار کار به تفکیک فرصت‌های شغلی جویا شویم. پاره‌ای‌ از نتایج حاکی از آن است که بسیاری از دانشجویان مهارت‌های اکتسابی خود را در آموزش‌های دانشگاهی، در حد متوسط یا پایین می‌بینند. در پایان، پیشنهادها و راهکارهایی برای بهبود وضعیت موجود ارائه شده‌است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.