مقاله از «قفا نبک» تا «بوی جوی مولیان» بررسی شیوه شاعری «امرؤالقیس» پدر شعر عربی و «رودکی سمرقندی» پدر شعر فارسی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله از «قفا نبک» تا «بوی جوی مولیان» بررسی شیوه شاعری «امرؤالقیس» پدر شعر عربی و «رودکی سمرقندی» پدر شعر فارسی دارای ۳۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله از «قفا نبک» تا «بوی جوی مولیان» بررسی شیوه شاعری «امرؤالقیس» پدر شعر عربی و «رودکی سمرقندی» پدر شعر فارسی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله از «قفا نبک» تا «بوی جوی مولیان» بررسی شیوه شاعری «امرؤالقیس» پدر شعر عربی و «رودکی سمرقندی» پدر شعر فارسی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله از «قفا نبک» تا «بوی جوی مولیان» بررسی شیوه شاعری «امرؤالقیس» پدر شعر عربی و «رودکی سمرقندی» پدر شعر فارسی :

سال انتشار : ۱۴۳۶

تعداد صفحات :۳۸

امرؤالقیس پدر شعر عربی و رودکی پدر شعر فارسی از بزرگ‌ترین و معروف‌ترین شاعرانی هستند که پیشوای سایر سرایندگان از روزگار خود تا به امروز به شمار می‌روند. گرچه میان روزگار و محیط هر دو شاعر فرق زیادی است، اما ویژگی‌های مشترک بسیاری در آثار آنان یافت می‌شود. به‌کارگیری تشبیه ازجمله تشبیه حسی، وصف عناصر طبیعت، پیشگامی در نوآوری، و تغزل، از مهم‌ترین ویژگی‌های مشترک در شعر امرؤالقیس و رودکی است. از وجوه افتراق این دو شاعر، می‌توان به موضوع عشق اشاره کرد. امرؤالقیس، ماجراهای عاشقانه خود را به دور از حیا و حرمت وارد شعرش می‌کند، درحالی‌که در تغزل‌های رودکی، معشوق دارای هویتی طبیعی و منزلتی واقعی است. این مقاله از منظر ادبیات تطبیقی به بررسی اسلوب و شیوه شاعری این دو شاعر می‌پردازد تا پرده از وجوه اشتراک و احیاناً افتراق اشعار آن دو بردارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.