مقاله بررسی مضامین مقاومت و استعمارستیزی در اشعار مفدی زکریا و پابلو نرودا (بر پایه مدرسه تطبیقی اروپای شرقی «مکتب سلافیه»)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی مضامین مقاومت و استعمارستیزی در اشعار مفدی زکریا و پابلو نرودا (بر پایه مدرسه تطبیقی اروپای شرقی «مکتب سلافیه») دارای ۳۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مضامین مقاومت و استعمارستیزی در اشعار مفدی زکریا و پابلو نرودا (بر پایه مدرسه تطبیقی اروپای شرقی «مکتب سلافیه»)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مضامین مقاومت و استعمارستیزی در اشعار مفدی زکریا و پابلو نرودا (بر پایه مدرسه تطبیقی اروپای شرقی «مکتب سلافیه»)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مضامین مقاومت و استعمارستیزی در اشعار مفدی زکریا و پابلو نرودا (بر پایه مدرسه تطبیقی اروپای شرقی «مکتب سلافیه») :

سال انتشار : ۱۴۳۸

تعداد صفحات :۳۳

ادبیات مقاومت چهره‌ای انسانی و جهانی دارد. هر گاه در کشورهای اشغال‌شده، نسلی مبارز پدید می‌آید که برای رهایی سرزمین، فرهنگ و سنت‌های خود از چنگال تجاوزگران به پا می‌خیزد و قلم به دست می‌گیرد، ادبیات مقاومت متولد می‌شود. شاعر مقاومت الجزایر، «مفدی زکریا» و شاعر مقاومت شیلی «پابلو نرودا» همدوش با دیگر مردم سلاح قلم را علیه دشمن متجاوز به دست گرفتند و با آفرینش آثاری گران‌سنگ، شعله قیام و ایستادگی برابر دشمن را در قلب ملت خود افروختند. پژوهش حاضر می‌کوشد با تحلیل آثار شاعران یادشده همسانی‌ها یا تفاوت‌های شعر مقاومت و نیز اشکال استعمارستیزی الجزایر و شیلی را بر رسد تا گوشه‌هایی از زوایای ناشناخته میراث ادب پایداری را در این دو کشور روشن سازد. روش تحقیق در این پژوهش توصیفی ـ تحلیلی و کتابخانه‌ای است. پس از بررسی دیوان اشعار دو شاعر مضامین مشترک فراوانی در زمینه استعمارستیزی به دست آمد که نشان می‌دهد با توجه به تأثیر شاخصه‌های اعتقادی و زیرساخت‌های فرهنگی و محیطی دو شاعر در مضامین شعری، در برخی موارد اشعار زکریا، غنای تصویری و حسی بیشتری دارد و در پاره‌ای از مضامین، شور حماسی بیان نرودا، برجسته‌تر و در برانگیختگی شور ملی کارآمدتر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.