مقاله نقش شبکه‌های اجتماعی در جذب دانش‌آموزان دختر به مشارکت در ورزش (مورد مطالعه: شهر یزد)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله نقش شبکه‌های اجتماعی در جذب دانش‌آموزان دختر به مشارکت در ورزش
(مورد مطالعه: شهر یزد) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش شبکه‌های اجتماعی در جذب دانش‌آموزان دختر به مشارکت در ورزش
(مورد مطالعه: شهر یزد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش شبکه‌های اجتماعی در جذب دانش‌آموزان دختر به مشارکت در ورزش
(مورد مطالعه: شهر یزد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش شبکه‌های اجتماعی در جذب دانش‌آموزان دختر به مشارکت در ورزش
(مورد مطالعه: شهر یزد) :

تعداد صفحات :۲۴

چکیده:
مقدّمه و هدف: با وجود اهمّیّت عوامل اجتماعی در افزایش فعّالیّت ورزشی، شناخت کمی ‌درباره تأثیر شبکه‌های اجتماعی بر روی مشارکت دانش‌آموزان دختر در فعّالیّت‌های ورزشی وجود دارد. هدف این پژوهش، بررسی نقش شبکه‌های اجتماعی بر مشارکت دانش‌آموزان دختر در فعّالیّت‌های ورزشی بوده است.
روش شناسی: در‌ این پژوهش از روش پیمایشی به صورت مقطعی استفاده شده است. داده‌های این پژوهش از ۳۱۹ نفر که به صورت خوشه­ای و سپس به صورت نمونه­گیری تصادفی از بین دانش­آموزان دختر دبیرستان‌های ناحیه یک شهر یزد انتخاب شده بودند، جمع‌آوری گردیده است. ابزار گردآوری داده­ها، پرسش‌نامه اصلاح‌شده مشارکت در فعّالیّت‌های ورزشی بوده است.
یافته ها و نتیجه گیری : آزمون مقیاس ارائه شده به افراد مشارکت‌کننده نشان داد که سؤالات پرسش‌نامه، دارای پایایی بالاتر از ۷۵/۰ بوده است. نتایج آزمون همبستگی پیرسون نشان داد که دو متغیّر، حمایت‌های ابزاری و حمایت‌های آموزشی با مشارکت در فعّالیّت‌های ورزشی، رابطه مثبت قوی داشته‌اند؛ ولی در رابطه با بُعد عاطفی، رابطه معنی­داری با مشارکت در فعّالیّت­های ورزشی مشاهده نشده است. نتایج تحلیل رگرسیون، سلسله مراتبی چندگانه نیز نشان داده است که سه متغیّر در مرحله اوّل و شبکه‌های اجتماعی در مرحله دوم توانسته­اند به ترتیب ۳/۸ و ۵/۱۰ درصد از واریانس متغیّر تحت مطالعه، مشارکت دانش‌آموزان در فعّالیّت­های ورزشی را تبیین نمایند. نتایج آزمون نشان داد که متغیّر شبکه‌های اجتماعی با مشارکت دانش‌آموزان دختر در فعّالیّت­های ورزشی، رابطه مثبت داشته است؛ ولی قادر به تبیین بخش زیادی از واریانس مشارکت افراد در فعّالیّت‌های ورزشی نمی‌باشد. بنابراین در‌ این حوزه باید دیگر متغیّرهای مؤثّر، مورد بررسی قرار گیرند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.