مقاله تحلیل وضعیّت هزینه‌کرد بودجه در برنامه‌های فوق برنامه ورزشی دانشگاه‌های‌ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تحلیل وضعیّت هزینه‌کرد بودجه در برنامه‌های فوق
برنامه ورزشی دانشگاه‌های‌ایران دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل وضعیّت هزینه‌کرد بودجه در برنامه‌های فوق
برنامه ورزشی دانشگاه‌های‌ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل وضعیّت هزینه‌کرد بودجه در برنامه‌های فوق
برنامه ورزشی دانشگاه‌های‌ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل وضعیّت هزینه‌کرد بودجه در برنامه‌های فوق
برنامه ورزشی دانشگاه‌های‌ایران :

تعداد صفحات :۲۹

چکیده
مقدمه و هدف: هدف از اجرای این تحقیق، بررسی و تحلیل وضعیّت هزینه‌کرد بودجه در برنامه‌های فوق برنامه ورزشی دانشگاه‌های‌ایران است. در این تحقیق، وضعیّت برنامه‌های فوق برنامه دانشگاه‌ها در سه بخش (آموزشی، همگانی و تفریحی، ورزش قهرمانی) از نظر تعداد برنامه‌های اجرا شده و تعداد نفرات شرکت‌کننده و همچنین بودجه هزینه‌شده در سه بخش (آموزشی، همگانی و تفریحی، ورزش قهرمانی) به تفکیک دختران و پسران در سال ۱۳۸۸ و مورد توصیف و تحلیل قرار خواهد گرفت.
روش شناسی: برای بررسی وضعیّت برنامه‌ها و میزان هزینه‌کرد بودجه در فوق برنامه ورزشی دانشگاه‌های ایران از پرسش‌نامه محقّق‌ساخته (روایی صوری قابل قبول و پایایی با الفای کرونباخ ۸۱/۰) استفاده شده است. جامعه آماری تحقیق، شامل کلّیّه دانشگاه‌های ایران و نمونه آماری تحقیق ۴۱ دانشگاه‌ از مجموع ۶۰ دانشگاه تحت پوشش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است که به صورت تصادفی ساده انتخاب شده‌اند. تحقیق حاضر از نوع تحقیقات توصیفی ـ تحلیلی است.
یافته ها و نتیجه گیری : یافته‌های تحقیق نشان داد در بخش دختران: برنامه‌های آموزشی (۴۷ درصد)، برنامه‌های همگانی و تفریحی (۲/۴۶ درصد) و برنامه‌های ورزش قهرمانی (۸/۳۷ درصد) و در بخش پسران: برنامه‌های آموزشی (۵۳ درصد)، برنامه‌های همگانی و تفریحی (۸/۵۳ درصد) و برنامه‌های ورزش قهرمانی (۲/۶۲ درصد) برگزار گردیده است. همچنین یافته‌ها نشان ‌می‌دهد در بخش دختران ۴/۴۲ درصد افراد در برنامه‌های آموزشی، ۳/۴۲ درصد در برنامه‌های همگانی و تفریحی و ۶/۳۹ درصد در برنامه‌های ورزش قهرمانی شرکت کرده‌اند. در بخش پسران ۶/۵۷ درصد از افراد در برنامه‌های آموزشی، ۷/۵۷ درصد در برنامه‌های همگانی و تفریحی و ۴/۶۰ درصد در برنامه‌های ورزش قهرمانی شرکت نموده‌اند. یافته‌های تحقیق، نشان داد از مجموع ۱۸۹۰۳۰۰۰۰۰۰ ریال کل بودجه هزینه‌شده، ۴/۴۴ درصد برای دختران و ۶/۵۵ درصد بودجه به بخش پسران اختصاص یافته و همچنین از مجموع کل بودجه هزینه‌شده ۸/۲۶ درصد به برنامه‌های آموزشی، ۲/۲۹ درصد به همگانی و تفریحی و ۴۴ درصد به ورزش قهرمانی اختصاص یافته است. میانگین سرانه بودجه هزینه‌شده هر دانشجو ۱۳۴۲ ± 55729 ریال است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.