مقاله تاثیر فروکتوز بر پاسخ AGRP، انسولین و گلوکز پلاسمایی پس از یک جلسه فعالیت هوازی در مردان جوان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تاثیر فروکتوز بر پاسخ AGRP، انسولین و گلوکز پلاسمایی پس از یک جلسه فعالیت هوازی در مردان جوان دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر فروکتوز بر پاسخ AGRP، انسولین و گلوکز پلاسمایی پس از یک جلسه فعالیت هوازی در مردان جوان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر فروکتوز بر پاسخ AGRP، انسولین و گلوکز پلاسمایی پس از یک جلسه فعالیت هوازی در مردان جوان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر فروکتوز بر پاسخ AGRP، انسولین و گلوکز پلاسمایی پس از یک جلسه فعالیت هوازی در مردان جوان :

تعداد صفحات :۱۳

سابقه و هدف:آگوتی وابسته به پروتئین (AgRP) یک پپتید اشتهاآور موثر بر تنظیم و تعادل انرژی است که به طور عمده در هسته‌های کمانی هیپوتالاموس بیان می‌شود. هدف از پژوهش حاضر بررسی تاثیرمصرف فروکتوز بر سطح AgRP، انسولین و گلوکز پلاسما پس از یک جلسه فعالیت هوازی در مردان جوان دانشگاهی بود. مواد و روش­ها:۱۲دانشجوی مرد غیرورزشکار (سن ۳۷/۱±33/21 سال ، وزن ۸۹/۸±25/74 کیلوگرم، قد ۰۵/۰±76/1متر و شاخص توده بدنی۲۲/۲±68/23 کیلوگرم بر متر مربع) به‌ طور تصادفی به گروه‌های آب و فروکتوز تقسیم شدند. از آزمودنی‌ها خواسته شد تا فعالیت هوازی را با شدت ۷۵ درصد حداکثر ضربان قلب انجام دهند. نمونه‌گیری خون در سه مرحله قبل، بلافاصله و ۹۰ دقیقه پس از فعالیت گرفته شد.بلافاصله بعد از نمونه‌گیری دوم خون، مایعات قندی ( ۵/۱گرم فروکتوزبه ازای هر کیلوگرم وزن بدن و آب (با حجم برابر) داده شد. داده‌ها با استفاده از روش آماری آنالیز واریانس (اندازه‌گیری مکرر) و آزمون تعقیبی LSDآنالیز شد. تفاوت معنی‌دار در سطح ۰۵/۰α< پذیرفته شد. یافته ها: سطح AgRP پلاسما بلافاصله بعد از فعالیت در هر دو گروه افزایش یافته که این افزایش معنی دار نبوده است. ۹۰ دقیقه بعد از فعالیت سطح AgRP پلاسما در گروه فروکتوز نسبت به گروه آب کاهش معنی داری یافته بود. سطح گلوکز پلاسما در دوره ۹۰ دقیقه بعد از فعالیت در گروه فروکتوز نسبت به گروه آب کاهش معنی دارییافت. اگر چه در دوره ۹۰ دقیقه بعد از فعالیت سطح انسولین پلاسما در گروه فروکتوز نسبت به گروه آب افزایش داشته ، ولی معنادار نبود. بحث و نتیجه‌گیری: یافته های تحقیق حاضر نشان می دهد قند خوراکی فروکتوز از طریق افزایش احتمالی انسولین توانسته است سطح افزایش یافته AgRP بعد از فعالیت هوازی را کاهش دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.