مقاله تقابل تأثیر زمان روز و یک جلسه فعّالیّت هوازی بر متغیّر‌های انعقاد خون و شاخص‌‌های پلاکتی مردان جوان غیر‌ورزشکار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تقابل تأثیر زمان روز و یک جلسه فعّالیّت هوازی بر متغیّر‌های انعقاد خون و شاخص‌‌های پلاکتی مردان جوان غیر‌ورزشکار دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تقابل تأثیر زمان روز و یک جلسه فعّالیّت هوازی بر متغیّر‌های انعقاد خون و شاخص‌‌های پلاکتی مردان جوان غیر‌ورزشکار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تقابل تأثیر زمان روز و یک جلسه فعّالیّت هوازی بر متغیّر‌های انعقاد خون و شاخص‌‌های پلاکتی مردان جوان غیر‌ورزشکار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تقابل تأثیر زمان روز و یک جلسه فعّالیّت هوازی بر متغیّر‌های انعقاد خون و شاخص‌‌های پلاکتی مردان جوان غیر‌ورزشکار :

تعداد صفحات :۲۶

چکیده مطالعه در خصوص تقابل زمان روز و یک جلسه فعّالیت هوازی بر برخی متغیّر‌های انعقادی خون [فیبرینوژن (Fib)، زمان پروترومبین (PT)، زمان ترومبوپلاستین پارشال (aPTT) ] و شاخص‌‌های پلاکتی [تعداد پلاکت (Pct)، متوسّط حجم پلاکتی (MPV) ] می‌تواند در تعیین مناسب‎ترین زمان فعّالیّت ورزشی با کمترین خطرات حاصل از انعقاد و لخته‌شدن خون مفید واقع شود. بدین منظور ۱۵ مرد سالم غیرورزشکار (میانگین ± انحراف معیار؛ سن: ۲ ± 24 سال، درصد چربی: ۷/۶ ± 5/13 درصد و شاخص توده بدنی: ۱/۲ ± 6/21 کیلوگرم بر مجذور قد)، یک جلسه فعّالیّت هوازی به مدّت ۳۰ دقیقه با ۹۰% حدِّاکثر ضربان قلب را بر روی چرخ کارسنج در چهار زمان مختلف روز (ساعات ۰۸:۰۰؛ ۱۲:۰۰؛ ۱۶:۰۰ و ۲۰:۰۰) با فاصله‌‌های زمانی ۷۲ ساعت انجام دادند. از روش متقاطع برای خنثی نمودن یادگیری و اثرات حاصل از فعّالیّت‌‌ها استفاده شد. فشار خون، دمای بدن و در طول ۳۰ دقیقه فعّالیت ضربان قلب و میزان درک فشار ثبت شد. از تحلیل واریانس با اندازه‌گیری‌‌های مکرّر برای مقایسه سطوح استراحتی و پاسخ به یک جلسه ورزش در زمان‌‌های مختلف روز و در صورت معنی‎دار بودن از آزمون پس‌تعقیبی بونفرونی برای مقایسه زوج‌‌ها و سطح معنی‌داری ۰۵/0P< استفاده شد. نتایج نشان داد که تفاوت سطوح استراحتی PT، Pct در زمان‌‌های مختلف روز غیرمعنی‌دار (۰۵/۰۴۲و۳ F)، MPV (048/0=P ,87/2=42و۳ F) و aPTT (01/0=P ,92/3= 42و۳ F) در زمان‌‌های مختلف روز معنی‌دار هستند. مقایسه زوج‌‌ها بیشترین سطوح استراحتی فیبرینوژن و aPTT و کمترین سطح استراحتیMPV را در زمان ۰۸:۰۰ نشان داد. تغییرات قبل و بعد از فعّالیّت ورزشی در چهار زمان روز در همه متغیّر‌ها به غیر از aPTT (06/0, P=41/3=42و۳F) تفاوت معنی‌داری نشان ندادند (۰۵/۰<P). هم‌چنین یک جلسه فعّالیّت هوازی باعث افزایش فیبرینوژن (۰۱۶/۰=p)، تعداد پلاکت (۰۲۰/۰=p) و کاهش aPTT (026/0=p) شد که این کاهش aPTT در ساعت ۰۸:۰۰ نسبت به زمان‎‌های دیگر بیشتر بود که شاید مربوط به بالا بودن سطوح استراحتی aPTT در این زمان نسبت به زمان‌‌های دیگر باشد. با این حال هنگام توصیه زمان تمرین، زمان تمرین عصر نسبت به زمان‌‌های دیگر می‌تواند بهتر باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.