مقاله مقایسه دوره های زمانی و الگوهای مختلف تیپر با مکمل سیاهدانه بر تغییرات وزنی و عملکرد استقامتی رت های ویستار نر در حال بالیدگی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مقایسه دوره های زمانی و الگوهای مختلف تیپر با مکمل سیاهدانه بر تغییرات وزنی و عملکرد استقامتی رت های ویستار نر در حال بالیدگی دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه دوره های زمانی و الگوهای مختلف تیپر با مکمل سیاهدانه بر تغییرات وزنی و عملکرد استقامتی رت های ویستار نر در حال بالیدگی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه دوره های زمانی و الگوهای مختلف تیپر با مکمل سیاهدانه بر تغییرات وزنی و عملکرد استقامتی رت های ویستار نر در حال بالیدگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه دوره های زمانی و الگوهای مختلف تیپر با مکمل سیاهدانه بر تغییرات وزنی و عملکرد استقامتی رت های ویستار نر در حال بالیدگی :
تعداد صفحات :۲۴
سابقه و هدف: تیپر یک دورهی کلیدی در کسب حداکثر سازگاری ورزشکار است. هدف این پژوهش، بررسی تأثیر یک دوره تمرین اینتروال و الگوهای مختلف تیپر در دوره زمانی دو و سه هفته همراه با مکمل سیاهدانه بر تغییرات وزنی و عملکرد استقامتی موشهای صحرایی نر در حال بالیدگی بود. مواد و روش ها: ۸۰ سر موش صحرائی ویستار نر نوزاد سههفتهای (۹±68 گرم) بهطور تصادفی به گروههای کنترل و تمرین تقسیم شدند. پس از پایان دوره ۶ هفته تمرین، گروه کنترل به ۲ گروه و گروه تیپر به ۶ گروه تیپر تکرار، تواتر و شدت با و بدون سیاهدانه، دستهبندی شدند. مکمل سیاهدانه پس از هفته ششم، روزانه به مقدار mg/kg500 وزن بدن به صورت گاواژ به گروههای سیاهدانه خورانده شد. تمرین اینتروال فزاینده به مدت ۶ جلسه در هفته، هر جلسه ۳۰ دقیقه با سرعت ۱۵ تا ۷۰ متر بر دقیقه و سپس مرحله تیپر به مدت سه هفته در سه الگوی کاهش شدت، تواتر و تکرار انجام شد. وزن و عملکرد استقامتی در گروههای تمرین و تیپر مورد ارزیابی قرار گرفت. تجزیه و تحلیل با استفاده از آنالیز واریانس دوطرفه و آزمون LSD در سطح ۰۵/0P< انجام شد. یافته ها: اختلاف معنیداری بین زمان خستگی گروههای با و بدون سیاهدانه وجود داشت(۰۵/0P≤). مصرف سیاهدانه میانگین زمان خستگی گروههای تیپر تکرار، تواتر و شدت را به ترتیب ۳۲/۳۷، ۸/۳۹ و ۹۷/۴۵ درصد کاهش داد. در حالی که گروههای سیاهدانه افزایش وزن بیشتری نسبت به گروههای بیسیاهدانه داشتند. همچنین تیپر سههفتهای در مقایسه با تیپر دوهفتهای موجب افزایش وزن و کاهش زمان واماندگی در گروههای با و بیسیاهدانه شد. بحث و نتیجه گیری: استفاده از تیپر دوهفتهای با تکیه بر الگوی کاهش بار شدت تمرین اثر بهتری بر عملکرد و ظرفیت استقامتی و رسیدن به زمان واماندگی دارد و مصرف سیاهدانه در این زمینه نیاز به بررسی بیشتری دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.