مقاله تأثیر مصرف کافئین بر سطوح لاکتات خون و اسید چرب آزاد تکواندوکاران جوان پس از یک فعالیت تناوبی اختصاصی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر مصرف کافئین بر سطوح لاکتات خون و اسید چرب آزاد تکواندوکاران جوان پس از یک فعالیت تناوبی اختصاصی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر مصرف کافئین بر سطوح لاکتات خون و اسید چرب آزاد تکواندوکاران جوان پس از یک فعالیت تناوبی اختصاصی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر مصرف کافئین بر سطوح لاکتات خون و اسید چرب آزاد تکواندوکاران جوان پس از یک فعالیت تناوبی اختصاصی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر مصرف کافئین بر سطوح لاکتات خون و اسید چرب آزاد تکواندوکاران جوان پس از یک فعالیت تناوبی اختصاصی :

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و هدف: کافئین یکی از پرمصرف­ترین و دردسترس­ترین مکل­هایی است که امروزه توسط ورزشکاران به عنوان یک ماده نیروافزا استفاده می­شود. هدف از پژوهش حاضر، بررسی اثر مصرف کافئین بر اسید چرب آزاد (FFA) و لاکتات (LA) پلاسمای تکواندوکاران جوان پس از فعالیت تناوبی اختصاصی بود. مواد و روش­ ها: نمونه آماری پژوهش، ۱۸ تکواندوکار با میانگین سنی ۳/۱ ± 33/18 سال و وزن ۷۵/۴ ± 50/65 کیلوگرم بود که به صورت داوطلبانه، بر اساس مصاحبه و پرسش نامه انتخاب و به طور تصادفی به ۳ گروه ۶ نفره تقسیم شدند. آزمودنی­ها یک فعالیت تناوبی اختصاصی تکواندو را در دو مرحله قبل و پس از مصرف کافئین، با ۴۸ ساعت استراحت بین آنها انجام دادند. گروه اول فعالیت خود را در ۶ دقیقه، گروه دوم در دو وهله ۶ دقیقه­ای و گروه سوم در ۳ وهله ۶ دقیقه­ای با یک ساعت استراحت بین هر وهله انجام دادند. میزان کافئین مصرفی ۶ میلی گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن بود که یک ساعت قبل از انجام فعالیت به آزمودنی­ها داده شد. خون­گیری قبل و پس از مصرف مکمل و بلافاصله پس از هر بار فعالیت انجام شد. داده ها با استفاده از آزمون t وابسته و آنالیز واریانس یکطرفه (ANOVA) در سطح معناداری ۰۵/۰≥ P تجزیه و تحلیل شد. یافته ­ها: نتایج نشان داد پس از مصرف کافئین میزان لاکتات در گروه اول برخلاف دو گروه دیگر، افزایش معناداری (۰۴/۰=P) یافت. همچنین سطح FFA در هر سه گروه پس از مصرف کافئین افزایش یافت که این افزایش در گروه دوم (۰۴/۰=P) و سوم (۰۳/۰=P) معنادار بود. نتایج بین گروهی نیز نشان داد که بین سطوح لاکتات و FFA سه گروه اختلاف معناداری وجود ندارد. بحث و نتیجه­ گیری: نتیجه پژوهش حاضر نشان داد مصرف کافئین احتمالا می­تواند با به تاخیر انداختن خستگی ناشی از عدم افزایش لاکتات و همچنین با ذخیره گلیکوژن عضله ناشی از دردسترس بودن FFA سبب بهبود عملکرد تکواندکاران شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.