مقاله مطالعه اثرضدمیکروبی عصاره طارونه (Phoenix Dactylifera ) بر باکتری های بیماری زا و کپک های عامل فساد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مطالعه اثرضدمیکروبی عصاره طارونه (Phoenix Dactylifera ) بر باکتری های بیماری زا و کپک های عامل فساد دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه اثرضدمیکروبی عصاره طارونه (Phoenix Dactylifera ) بر باکتری های بیماری زا و کپک های عامل فساد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اثرضدمیکروبی عصاره طارونه (Phoenix Dactylifera ) بر باکتری های بیماری زا و کپک های عامل فساد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه اثرضدمیکروبی عصاره طارونه (Phoenix Dactylifera ) بر باکتری های بیماری زا و کپک های عامل فساد :

تعداد صفحات :۲۱

طارونه یا چمچمه با نام علمی Phoenix Dactylifera مجموعه¬ای ازگل¬هاست که در هر رژیم خرما برروی انشعابات گل آذین رشد کرده که مجموعه آن¬ها در داخل غلاف چوبی بیضی شکل و کشیده ای قرار می¬گیرند. در این پژوهش خواص ضدمیکروبی عصاره طارونه (Phoenix Dactylifera) بر علیه باکتری¬های بیماری¬زا به روش رقت¬سازی در چاهک (میکروبراث دایلوشن) و دیسک انتشاری و همچنین اثر این عصاره روی کپک¬های عامل فساد به روش دیسک انتشاری مورد بررسی قرار گرفت. عصاره طارونه بر باکتری¬های باسیلوس سرئوس،سالمونلا،اشرشیا کلی،استافیلو کوکوس اورئوس و همچنین قارچ¬های تریکودرما، آسپرژیلوس نایجر و آسپرژیلوس اوریزا دارای اثر مهارکنندگی و میکروب¬کشی بود که از بین باکتری¬ها بیشترین تاثیر را رویسالمونلا آنتریکابا حداقل غلظت مهارکنندگی(MIC) برابر۵۰۰۰ وحداقل غلظت میکروب-کشی(MBC) برابر۵۰۰۰ و میانگین قطر هاله عدم رشدmm)(5/13داشت واز بین قارچ¬ها بیشترین تاثیر را روی تریکودرما با میانگین درصد ممانعت کنندگی ۲۵/۸۳ درصد نشان داد. نتایج نشان داد که عصاره طارونه می تواند از رشد باکتری¬های مولد فساد و بیماری¬زای مواد غذایی جلوگیری نماید. بنابراین می¬توان استفاده از ¬آن را به¬عنوان یک ترکیب نگهدارنده و طعم دهنده طبیعی در فرآورده¬های غذایی پیشنهاد نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.