مقاله مدل سازی فرآیند خشک کردن بادمجان توسط سامانه مادون قرمز به روش الگوریتم ژنتیک-شبکه عصبی مصنوعی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مدل سازی فرآیند خشک کردن بادمجان توسط سامانه مادون قرمز به روش الگوریتم ژنتیک-شبکه عصبی مصنوعی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مدل سازی فرآیند خشک کردن بادمجان توسط سامانه مادون قرمز به روش الگوریتم ژنتیک-شبکه عصبی مصنوعی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدل سازی فرآیند خشک کردن بادمجان توسط سامانه مادون قرمز به روش الگوریتم ژنتیک-شبکه عصبی مصنوعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مدل سازی فرآیند خشک کردن بادمجان توسط سامانه مادون قرمز به روش الگوریتم ژنتیک-شبکه عصبی مصنوعی :
تعداد صفحات :۲۱
در این مطالعه رفتار خشککردن لایهنازک ورقههای بادمجان در یک خشککن مادونقرمز (IR) بررسی گردید. اثر توان لامپ مادونقرمز (۱۵۰، ۲۵۰ و ۳۷۵ وات)، فاصله نمونه از لامپ (۵، ۱۰ و ۱۵ سانتیمتر)، ضخامت نمونهها (۵/۰ و ۱ سانتیمتر) و زمان خشککردن بر خشک شدن ورقههای بادمجان موردبررسی قرار گرفت. نتایج خشککردن بادمجان به روش مادونقرمز نشانداد با افزایش توان لامپ و کاهش فاصله نمونهها از منبع حرارتی، سرعت خشککردن افزایش مییابد. مقدار کاهش وزن، با افزایش توان لامپ از ۱۵۰ به ۳۷۵ وات، از ۰۸/۳۱ به ۴۴/۹۲ درصد افزایش یافت. میزان وزن، با افزایش فاصله لامپ از ۵ به ۱۵ سانتیمتر، از ۴۴/۹۲ به ۱۵/۳۱ درصد، کاهش یافت. در این پژوهش مدلسازی فرآیند به روش الگوریتم ژنتیک-شبکه عصبی مصنوعی با ۴ ورودی (توان، فاصله لامپ، ضخامت نمونه و زمان خشککردن) و ۱ خروجی جهت پیشگویی کاهش وزن انجام شد. نتایج مدلسازی به روش الگوریتم ژنتیک – شبکه عصبی مصنوعی نشانداد شبکهای با تعداد ۱۴ نرون در یک لایه پنهان و با استفاده از تابع فعالسازی سیگموئیدی میتوان بهخوبی درصد کاهش وزن در طی فرآیند خشککردن بادمجان به روش مادونقرمز را پیشگویی نمود (۹۹/0R=). نتایج آنالیز حساسیت توسط شبکه عصبی بهینه نشانداد که توان لامپ مادونقرمز بهعنوان مؤثرترین عامل برای کنترل کاهش وزن بادمجان است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.