مقاله بهبود صفات جوانهزنی گونههای کاج بروسیا، تهران و بادامی با استفاده از غوطهوری بذر در آب
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بهبود صفات جوانهزنی گونههای کاج بروسیا، تهران و بادامی
با استفاده از غوطهوری بذر در آب دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بهبود صفات جوانهزنی گونههای کاج بروسیا، تهران و بادامی
با استفاده از غوطهوری بذر در آب کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهبود صفات جوانهزنی گونههای کاج بروسیا، تهران و بادامی
با استفاده از غوطهوری بذر در آب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بهبود صفات جوانهزنی گونههای کاج بروسیا، تهران و بادامی
با استفاده از غوطهوری بذر در آب :
تعداد صفحات :۲۴
یکنواختی و میزان سبز شدن بذور میتواند تأثیر زیادی بر میزان عملکرد و کیفیت تولید داشته باشد. بنابراین یافتن راهکاری که بتواند جوانهزنی و استقرار گیاه را تقویت نموده و مقرون بهصرفه باشد از اهمیت بالایی برخوردار است. یکی از بهترین تیمارهای افزایش قدرت جوانهزنی تکنیک غوطهوری بذر در آب میباشد. در این روش بذور با آب و بدون استفاده از هر گونه ماده شیمیایی تیمار میشوند. در این پژوهش با هدف بهبود صفات جوانهزنی، تیمارهای غوطهوری بذر در آب (۱، ۲، ۳ و ۷ روزه) بر روی بذور سه گونه کاج بروسیا (P. brutia)، کاج تهران (P. eldarica) و کاج بادامی (P. pinea) بهطور جداگانه با ۳ تکرار و بهصورت بلوک کاملاً تصادفی انجام شد. سپس صفات جوانهزنی شامل درصد جوانهزنی، قدرت جوانهزنی، ماکزیمم میانگین جوانهزنی روزانه، میانگین جوانهزنی روزانه، سرعت جوانهزنی، میانگین زمان جوانهزنی و ارزش جوانهزنی بررسی شد. نتایج پژوهش نشان داد که بین تیمارهای اعمال شده و صفات جوانهزنی در هر سه گونه تفاوت معنیداری وجود دارد و همه صفات مورد مطالعه تحتتأثیر غوطهوری بذر در آب بهبود مییابند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.