مقاله تاثیر چندشکلی ژن کاپاکازئین روی ارزش اصلاحی صفات تولیدی شیر گاو براون سوئیس
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر چندشکلی ژن کاپاکازئین روی ارزش اصلاحی صفات تولیدی شیر گاو براون سوئیس دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر چندشکلی ژن کاپاکازئین روی ارزش اصلاحی صفات تولیدی شیر گاو براون سوئیس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر چندشکلی ژن کاپاکازئین روی ارزش اصلاحی صفات تولیدی شیر گاو براون سوئیس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر چندشکلی ژن کاپاکازئین روی ارزش اصلاحی صفات تولیدی شیر گاو براون سوئیس :
تعداد صفحات :۲۱
امروزه با کمک ژنتیک ملکولی، امکان بررسی ژنهای موثر بر صفات کمّی فراهم شده است. کاپاکازئین از جمله پروتئین-های مهم در شیر است که چندشکلی در ژن آن باعث بروز تفاوتهایی در صفات تولیدی شیر میشود. در این تحقیق از ۹۱ راس گاو براون سوئیس نمونه خون گرفته شد، DNA به روش نمکی از خون کامل استخراج گردید و ژنوتیپ گاوها در جایگاه چندشکلی تک نوکلئوتیدی اگزون ۴ به روش PCR-RFLP تعیین شد. با استفاده از روش حداکثر درستنمایی محدود شده تحت مدل دام و مدل یک نرم افزار DFREML، ارزش اصلاحی حیوانات برای سه صفت تولید شیر، درصد چربی و درصد پروتئین شیر بهطور جداگانه پیشبینی شد. ارتباط ژنوتیپ با ارزش اصلاحی صفات مورد مطالعه در سطح معنیداری ۵% توسط نرمافزار آماریSAS و رویه GLM بررسی شد. فراوانی ژنوتیپ AA، AB و BB به ترتیب ۱۹/۰، ۳۵/۰ و ۴۶/۰ و فراوانی آللی A و B به ترتیب ۳۶۵/۰ و ۶۳۵/۰ برآورد شد. آزمون کای-مربع بیانگرعدم تعادل هاردی واینبرگ در جمعیت بود (P
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.