مقاله تاثیر روغن اسانسی دارچین بر عملکرد، تخمیر و جمعیت میکروبی و برخی متابولیت‌های خونی گوسفند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تاثیر روغن اسانسی دارچین بر عملکرد، تخمیر و جمعیت میکروبی و برخی متابولیت‌های خونی گوسفند دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر روغن اسانسی دارچین بر عملکرد، تخمیر و جمعیت میکروبی و برخی متابولیت‌های خونی گوسفند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر روغن اسانسی دارچین بر عملکرد، تخمیر و جمعیت میکروبی و برخی متابولیت‌های خونی گوسفند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر روغن اسانسی دارچین بر عملکرد، تخمیر و جمعیت میکروبی و برخی متابولیت‌های خونی گوسفند :

تعداد صفحات :۲۷

سابقه و هدف: متخصصان تغذیه نشخوارکنندگان تلاش می‌‌کنند تا با تعدیل رقابت بین جمعیت‌‌های میکروبی مختلف، بازدهی استفاده از انرژی و پروتئین را در شکمبه بهبود بخشند. روغن‌های اسانسی می‌توانند به ‌عنوان افزودنی‌های خوراکی، به‌منظور بهبود بازده خوراک و کنترل عوامل بیماری‌زا در دام‌ها به کار روند با توجه به خاصیت آنتی‌اکسیدانتی و ضد‌میکروبی گیاه دارچین و اطلاعات محدود درباره تاثیر این گیاه و روغن اسانسی آن بر تخمیر میکروبی شکمبه گوسفند در شرایط درون تنی این مطالعه با هدف بررسی اثرات افزودن روغن اسانسی گیاه دارچین بر عملکرد، جمعیت میکروبی، تخمیر شکمبه‌ای و برخی متابولیت‌های خونی گوسفند انجام شد. مواد وروش ها: این طرح در قالب طرح چرخشی و با استفاده از ۹ رأس گوسفند بالغ نر نژاد دالاق با میانگین وزن اولیه ۵۴/۲± 45/26 کیلوگرم در ۳ دوره ۲۱ روزه انجام شد. در هر دوره، ۳ تیمار با ۳ تکرار، ۱۴ روز برای عادت پذیری و ۷ روز برای جمع‌آوری نمونه درنظر گرفته شد. تیمارهای آزمایشی شامل تیمار۱(شاهد)‌ جیره پایه بدون روغن اسانسی ، تیمار۲) جیره پایه+ ۱۰۰ میلی گرم در روز اسانس دارچین و تیمار۳) جیره پایه+ ۱۲۰ میلی گرم در روز اسانس دارچین بود. نمونه‌های مایع شکمبه روز پایانی هر دوره آزمایش به‌منظور شمارش جمعیت کل باکتری‌ها، باکتریهای اسید‌لاکتیکی و کلی‌فرم‌ها و اندازه گیری pHدر سه نوبت (قبل از خوراک‌دهی صبح، ۴ و ۸ ساعت بعد از خوراک‌دهی صبح) از راه دهان حیوان و با استفاده از لوله مری جمع‌آوری شد. خون‌گیری در پایان هر دوره از سیاهرگ گردنی صورت گرفت. جهت ارزیابی اثر افزودن اسانس دارچین بر عملکرد گوسفندان وزن کشی در ابتدای دوره و پس از آن به‌صورت هفتگی تا پایان دوره انجام شد. مقدار خوراک مصرف شده و باقی‌مانده روز قبل، روزانه ثبت شد. تجزیه و تحلیل داده های به‌دست آمده با استفاده از نرم افزار آماری SPSS و مقایسه میانگین ها با استفاده از آزمون توکی در سطح احتمال ۵ درصد انجام گرفت.یافته ها: افزودن اسانس دارچین تاثیر معنی‌داری بر pH، تعداد کل باکتریها و باکتریهای اسید لاکتیکی نداشت. هر دو سطح اسانس دارچین بطور معنی دار باعث افزایش تعداد کلی فرمها قبل خوراک دهی صبح و کاهش تعداد پروتوزوا ۸ ساعت بعد از خوراک دهی صبح در مایع شکمبه شد. سطوح مختلف اسانس دارچین در تیمارهای آزمایشی تاثیر معنی‌داری بر گلوکز، تری‌گلیسرید و پروتئین کل سرم خون و شاخص‌های عملکرد گوسفندان از جمله مصرف خوراک روزانه، افزایش وزن روزانه و ضریب تبدیل خوراک نداشت. نتیجه گیری: به طور کلی نتایج این تحقیق نشان داد اسانس دارچین با تاثیر بر میکروفلور شکمبه پتانسیل تغییر الگوی تخمیر شکمبه‌ای را دارد هر چند بر عملکرد و متابولیتهای خونی تاثیری نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.