مقاله مقایسه اثر منابع مختلف سلنیوم در جیره‌های غنی از پنبه دانه بر قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی، صفات عملکردی و فراسنجه‌های خونی در گاوهای شیرده هلشتاین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مقایسه اثر منابع مختلف سلنیوم در جیره‌های غنی از پنبه دانه بر قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی، صفات عملکردی و فراسنجه‌های خونی در گاوهای شیرده هلشتاین دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه اثر منابع مختلف سلنیوم در جیره‌های غنی از پنبه دانه بر قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی، صفات عملکردی و فراسنجه‌های خونی در گاوهای شیرده هلشتاین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه اثر منابع مختلف سلنیوم در جیره‌های غنی از پنبه دانه بر قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی، صفات عملکردی و فراسنجه‌های خونی در گاوهای شیرده هلشتاین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه اثر منابع مختلف سلنیوم در جیره‌های غنی از پنبه دانه بر قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی، صفات عملکردی و فراسنجه‌های خونی در گاوهای شیرده هلشتاین :

تعداد صفحات :۲۹

به منظور بررسی اثر منابع مختلف سلنیوم بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و قابلیت هضم مواد مغذی در جیره‌های غنی از پنبه‌دانه در گاو‌های شیرده هلشتاین انجام شد. ۱۲ راس گاو هلشتاین با میانگین تولید ۴ ± 40 کیلوگرم در قالب طرح مربع لاتین ادغام شده ناقص با ۴ تیمار و۳ تکرار به ازای هر تیمار مورد استفاده قرار گرفتند. آزمایش در ۳ دوره ۲۸ روزه اجرا شده و تیمار‌های آزمایشی شامل: ۱ (جیره پایه محتوی ۲۰% پنبه دانه بدون مکمل سلنیوم)؛ ۲ (جیره شاهد + ۳/۰ ppm سلنیوم معدنی، سلنیت سدیم)؛ ۳ (جیره شاهد +۳/۰ ppm سلنیوم آلی، از منشأ مخمر غنی از سلنیوم) و ۴ (جیره شاهد +۳/۰ ppm نانو سلنیوم) بودند. نمونه‌گیری از شیر، مدفوع و خون دام‌های آزمایشی و تعیین ‌وزن و امتیاز بدنی و مقدار خوراک مصرفی هر دام در ابتدا و انتهای هر دوره انجام شد. نتایج این پژوهش نشان داد افزودن منابع مختلف سلنیوم تأثیری بر میزان ماده خشک مصرفی، تغییرات وزن و امتیاز بدنی نهایی دام، فراسنجه‌های خونی و قابلیت هضم پروتئین خام نداشت (۰۵/0P). به طور کلی نتایج این مطالعه نشان داد افزودن ۳/0ppm سلنیوم به ویژه سلنیوم آلی و نانو سلنیوم به جیره‌های حاوی سطوح بالایی از منابع چربی غیر اشباع باعث افزایش معنی‌دار قابلیت هضم خوراک و در نتیجه افزایش تولید شیر می‌شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.