مقاله برآورد پارامترهای ژنتیکی صفات تولیدی و تداوم شیردهی گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از رگرسیون تصادفی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله برآورد پارامترهای ژنتیکی صفات تولیدی و تداوم شیردهی گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از رگرسیون تصادفی دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله برآورد پارامترهای ژنتیکی صفات تولیدی و تداوم شیردهی گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از رگرسیون تصادفی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برآورد پارامترهای ژنتیکی صفات تولیدی و تداوم شیردهی گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از رگرسیون تصادفی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله برآورد پارامترهای ژنتیکی صفات تولیدی و تداوم شیردهی گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از رگرسیون تصادفی :

تعداد صفحات :۲۴

مؤلفه‌های (کو) واریانس شیر، چربی و پروتئین تولیدی نخستین دوره شیردهی ۱۱۳۶۸ رأس گاو شیری هلشتاین ایران با استفاده از مدل های روز آزمون رگرسیون تصادفی و روش حداکثر درستنمایی محدود شده (REML) برآورد شدند. در این مطالعه برای کل دوره شیردهی واریانس های باقی مانده همگن فرض شدند. محدوده وراثت پذیری ۳۰۵ روز صفات تولیدی ۲۵/۰ تا ۳۱/۰برآورد شد و بیشترین همبستگی ژنتیکی بین روزهای مختلف دوره شیردهی برای پروتئین مشاهده شد. یکی از فاکتورهای کلیدی تعیین کننده مقدار کل شیر تولیدی در طی یک دوره شیردهی، تداوم شیردهی است. تداوم شیردهی در گاوهای شیرده یک صفت اقتصادی وراثت پذیر و یک مشخصه مهم منحنی شیردهی می باشد. در این تحقیق از پنج معادله متفاوت محاسبه تداوم شامل: ۱) P1، تفاوت ارزش های اصلاحی بین روز ۲۹۰ و ۹۰؛ ۲) P2، تفاوت ارزش های اصلاحی بین روزهای ۱ تا ۱۰۰ از روزهای ۱۰۱ تا ۲۰۰؛ ۳) P3، اختلاف متوسط ارزش اصلاحی برآورد شده برای روزهای ۲۵۵ تا ۳۰۵ از روزهای ۵۰ تا ۷۰؛ ۴) P4، مجموع اختلاف ارزش های اصلاحی برای روزهای ۶۱ تا ۲۸۰ از روز ۶۰ ؛ ۵) P5، مجموع اختلاف ارزش های اصلاحی برای روزهای ۶۰ تا ۲۷۹ از روز ۲۸۰ استفاده شد. وراثت پذیری ها به عنوان تابعی از زمان محاسبه شدند. وراثت پذیری های تداوم پروتئین (۳۱/۰-۰۶/۰) کمی بالاتر از این مقادیر برای تداوم شیر (۲۸/۰-۰۷/۰) و چربی (۲۵/۰-۰۳/۰) تولیدی برآورد شد، همچنین همبستگی‌های ژنتیکی بین تداوم و ۳۰۵ روز تولید برای پروتئین و شیر کمی بالاتر از آن برای چربی برآورد شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.