مقاله اثر اخته کردن بر عملکرد، برخی فراسنجه‌های پلاسما و ویژگی‌های لاش? بزغاله‌های مرخز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر اخته کردن بر عملکرد، برخی فراسنجه‌های پلاسما و ویژگی‌های لاش? بزغاله‌های مرخز دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر اخته کردن بر عملکرد، برخی فراسنجه‌های پلاسما و ویژگی‌های لاش? بزغاله‌های مرخز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر اخته کردن بر عملکرد، برخی فراسنجه‌های پلاسما و ویژگی‌های لاش? بزغاله‌های مرخز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر اخته کردن بر عملکرد، برخی فراسنجه‌های پلاسما و ویژگی‌های لاش? بزغاله‌های مرخز :

تعداد صفحات :۲۹

سابقه و هدف: اخته کردن نشخوارکنندگان به عنوان یک ابزار مدیریتی از دیرباز مورد توجه پرورش دهندگان قرار داشته و پی‌آمدهای آن بر عملکرد رشد و تا حد کمتری بر ویژگی‌های لاشه در گاو و گوسفند مورد بررسی قرار گرفته است. در هر حال اطلاعات ما از تأثیر این عمل بر عملکرد رشد و به ویژه بر ویژگی‌های لاش بز و روند انباشت چربی در بدن محدود است. پژوهش حاضر با هدف بررسی تأثیر اخته کردن بر عملکرد رشد و برخی ویژگی‌های لاش بزغاله‌های نژاد مرخز به انجام رسید. مواد و روش‌ها: این پژوهش در قالب طرح کاملاً تصادفی با دو تیمار و هشت تکرار با استفاده از ۱۶ رأس بزغال نر نژاد مرخز انجام شد. اخته کردن بزغاله‌ها با استفاده از حلقه‌های لاستیکی صورت گرفت. جیر آزمایشی بر اساس جداول انجمن ملی تحقیقات (۲۰۰۷) تنظیم گردید و بزغاله‌ها به مدت ۱۱۹ روز با آن تغذیه شدند. میزان خوراک مصرفی هر بزغاله به صورت روزانه و افزایش وزن و ضریب تبدیل خوراک به صورت ماهیانه محاسبه شدند. به‌منظور تعیین غلظت برخی فراسنجه‌های خونی، در روزهای ۱، ۶۰ و ۱۱۹ آزمایش از ورید وداج بزغاله‌ها خونگیری به‌عمل آمد و در انتهای دور پروار چهار بزغاله از هر تیمار کشتار و وزن اجزای غیرلاشه‌ای، با تأکید بر بافت‌های چربی داخلی و برخی ویژگی‌های لاشه شامل وزن و درصد لاشه، وزن قطعات لاشه، کاهش وزن در اثر سرد شدن لاشه، ضخامت چربی زیرپوستی و سطح مقطع عضل راسته مورد ارزیابی قرار گرفتند. یافته‌ها: نتایج نشان داد که اخته کردن بزغاله‌های مرخز افت معنی‌دار فراسنجه‌های عملکردی شامل میانگین خوراک مصرفی، میانگین افزایش وزن روزانه و افزایش ضریب تبدیل خوراک را به دنبال داشت. با این وجود اخته کردن بزغاله‌ها تأثیر معنی‌داری بر غلظت فراسنجه‌های آلبومین، کراتینین، پروتئین کل، اوره، کلسترول، تری‌گلیسرید، لیپوپروتئین‌های با چگالی بالا و پایین نداشت. وزن بدن خالی و وزن لاشه‌های سرد و گرم در بزغاله‌های اخته شده در سطوح تمایل به معنی‌داری از مقادیر کمتری در مقایسه با بزغاله‌های اخته نشده برخوردار بود. وزن بافت چربی بطنی در بزغاله‌های اخته شده به طور معنی‌داری بیشتر از گروه کنترل بود (۰۵/0Pنتیجه‌گیری: اخته کردن بزغاله‌های مرخز سبب کاهش عملکرد تولید گردید و می‌توان بیان داشت که اخته کردن این دام فاقد توجیه اقتصادی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.