مقاله اثر افزودن روغنهای کلزا، سویا و ماهی به جیره خوراکی بر عملکرد رشد و قابلیت هضم مواد مغذی در برههای پرواری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر افزودن روغنهای کلزا، سویا و ماهی به جیره خوراکی بر عملکرد رشد و قابلیت هضم مواد مغذی در برههای پرواری دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر افزودن روغنهای کلزا، سویا و ماهی به جیره خوراکی بر عملکرد رشد و قابلیت هضم مواد مغذی در برههای پرواری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر افزودن روغنهای کلزا، سویا و ماهی به جیره خوراکی بر عملکرد رشد و قابلیت هضم مواد مغذی در برههای پرواری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر افزودن روغنهای کلزا، سویا و ماهی به جیره خوراکی بر عملکرد رشد و قابلیت هضم مواد مغذی در برههای پرواری :
تعداد صفحات :۲۹
سابقه و هدف: در سالهای اخیر استفاده از روغنها در جیره دام بهدلیل داشتن برخی اسیدهای چرب مفید برای سلامتی انسان همچون اسید لینولئیک و اسیدلینولنیک مورد توجه قرار گرفته است. این آزمایش به منظور بررسی تاثیر افزودن منابع مختلف اسیدهای چرب مفید شامل روغنهای گیاهی (کلزا و سویا) و روغن ماهی به صورت جداگانه و مخلوط با هم بر عملکرد رشد و قابلیت هضم مواد مغذی در برههای پرواری انجام شد. مواد و روشها: تعداد ۳۵ راس بره نر نژاد افشاری با میانگین وزن اولیه ۲ ±8/27 کیلوگرم و سن حدود ۴ تا ۵ ماه مورد استفاده قرار گرفت. این آزمایش در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۷ تیمار شامل تیمار ۱) شاهد (بدون افزودن روغن)، تیمار ۲) ۳ درصد روغن ماهی، تیمار ۳) ۳ درصد روغن کلزا، تیمار ۴) ۳ درصد روغن سویا، تیمار ۵) ۵/۱ درصد روغن ماهی + ۵/۱ درصد روغن کلزا، تیمار ۶) ۵/۱ درصد روغن ماهی + ۵/۱ درصد روغن سویا و تیمار ۷) ۵/۱ درصد روغن کلزا + ۵/۱ درصد روغن سویا انجام گرفت. به هر تیمار پنج راس بره پرواری تعلق گرفت. ۱۴روز دوره عادت پذیری و ۸۴ روز دوره آزمایشی برای دامها در نظر گرفته شد. از روز ۷۰ از جیرههای آزمایشی و مدفوع نمونهگیری شد و قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی با روش خاکستر نامحلول در اسید اندازهگیری شد. یافتهها: نتایج آزمایش نشان داد که منابع مختلف چربی در جیره برههای پرواری اثر معنیداری بر افزایش وزن روزانه در کل دوره داشت (۰۵/0P نتیجهگیری: نتایج این پژوهش نشان داد که روغنهای سویا و کلزا تا سطح ۳ درصد میتواند بدون تاثیر منفی بر عملکرد بره-های پرواری به جیره افزوده شوند، در حالی که افزودن روغن ماهی در این سطح توصیه نمیشود. واژههای کلیدی: روغن ماهی، روغن کلزا، روغن سویا، عملکرد رشد، بره پرواری
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.