مقاله بررسی سطوح مختلف جی بایند (نوعی بنتونیت سدیم فعال شده) بر فعالیت باکتریایی و پروتوزوآیی شکمبه گوسفندان عربی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی سطوح مختلف جی بایند (نوعی بنتونیت سدیم فعال شده) بر فعالیت باکتریایی و پروتوزوآیی شکمبه گوسفندان عربی دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی سطوح مختلف جی بایند (نوعی بنتونیت سدیم فعال شده) بر فعالیت باکتریایی و پروتوزوآیی شکمبه گوسفندان عربی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی سطوح مختلف جی بایند (نوعی بنتونیت سدیم فعال شده) بر فعالیت باکتریایی و پروتوزوآیی شکمبه گوسفندان عربی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی سطوح مختلف جی بایند (نوعی بنتونیت سدیم فعال شده) بر فعالیت باکتریایی و پروتوزوآیی شکمبه گوسفندان عربی :
تعداد صفحات :۲۴
آزمایش در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۱۲ رس گوسفند عربی که با جیرههای حاوی ۲ و ۴ درصد جیبایند در سطح نگهداری تغذیه شدند. تیمارهای آزمایشی شامل جیره پایه (شاهد)جیره پایه با ۲ درصد جی بایند و جیره پایه با ۴ درصد جی بایند بودند. مایع شکمبه حدود ۳ ساعت بعد از خوراک دهی صبح از دامها گرفته شد. پس از رنگ آمیزی با محلول لوگول، برلیانت گرین و متیلن بلو، شمارش و مورفولوژی پروتوزوآها زیر لام هماسیتومتر انجام گردید. همچنین با استفاده از محیط کشت اختصاصی باکتریهای شکمبه هضمپذیری نمونههای کاه در زمانهای ۲۴، ۴۸ و ۹۶ ساعت انکوباسیون تعیین گردید. نتایج نشان داد که تعداد پروتوزوآها به طور معنیداری در تیمارحاوی جی بایند کمتر بود(به ترتیب ۴- ۱۰ * ۲۵/۷ و ۴- ۱۰ * ۸۷/۲ در میلیلیتر برای تیمارهای حاوی ۲ و ۴ درصد جی بایند) (۰۵/0P
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.