مقاله تهیه نقشه پراکنش مکانی برخی خصوصیات خاک با استفاده از روش‌های زمین‌آمار (مطالعه موردی: مراتع طالقان میانی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تهیه نقشه پراکنش مکانی برخی خصوصیات خاک با استفاده از روش‌های زمین‌آمار (مطالعه موردی: مراتع طالقان میانی) دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تهیه نقشه پراکنش مکانی برخی خصوصیات خاک با استفاده از روش‌های زمین‌آمار (مطالعه موردی: مراتع طالقان میانی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تهیه نقشه پراکنش مکانی برخی خصوصیات خاک با استفاده از روش‌های زمین‌آمار (مطالعه موردی: مراتع طالقان میانی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تهیه نقشه پراکنش مکانی برخی خصوصیات خاک با استفاده از روش‌های زمین‌آمار (مطالعه موردی: مراتع طالقان میانی) :

تعداد صفحات :۲۹

هدف از این پژوهش تهیه نقشه خصوصیات خاک با استفاده از روش‌های زمین‌آمار در مراتع طالقان میانی است. به-این منظور واحدهای نمونه‌برداری از طریق تلفیق نقشه‌های شیب، جهت، ارتفاع و نقشه زمین‌شناسی منطقه تهیه شد. در هر واحد، نمونه‌برداری به روش تصادفی-سیستماتیک از طریق پلات‌گذاری در امتداد ۳ ترانسکت ۱۵۰ متری انجام شد. به طور کلی ۳۰ پروفیل خاک در منطقه حفر و از عمق ۳۰-۰ سانتی‌متری نمونه خاک برداشت شد. برای تهیه نقشه متغیرهای شن، رس، سیلت، آهک، اسیدیته، هدایت الکتریکی و ماده‌آلی در نقاط نمونه‌برداری نشده از روش‌های کریجینگ نقطه‌ای، کریجینگ بلوکی، وزندهی نرمال فاصله و وزندهی معکوس فاصله و از نرم‌افزار‌های GS+ و GIS استفاده شد. برای ارزیابی دقت نتایج از روش اعتبارسنجی متقابل با کمک معیارهای آماری میانگین انحراف خطا، میانگین مطلق خطا و ریشه دوم میانگین مربعات خطا استفاده شد. نتایج نشان داد که در مورد متغیرهای سیلت، شن، رس و اسیدیته مقادیر دقت و خطا در روش‌های کریجینگ بلوکی و نقطه‌ای اختلاف بسیار اندکی دارد و برای تخمین این متغیرها از دو روش دیگر مناسب‌تر است؛ همچنین، بالاترین دقت نقشه‌های تولید شده مربوط به متغیرهای هدایت الکتریکی با کمترین مقادیر خطا در معیارهای MAE (028/0)، MBE (006/0-) و RMSE (038/0) و ماده‌آلی با کمترین مقادیر خطا در معیارهای MAE (59/0)، MBE (13/0-) و RMSE (71/0) با روش وزندهی فاصله معکوس بوده است و روش وزندهی فاصله نرمال برای همه متغیرها دارای بیشترین خطای تخمین است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.