مقاله بررسی تجزیه بقایای پنج گیاه زراعی با استفاده از چهار گونه قارچ گندروی خاکزی و چوبزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی تجزیه بقایای پنج گیاه زراعی با استفاده از چهار گونه قارچ گندروی خاکزی و چوبزی دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تجزیه بقایای پنج گیاه زراعی با استفاده از چهار گونه قارچ گندروی خاکزی و چوبزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تجزیه بقایای پنج گیاه زراعی با استفاده از چهار گونه قارچ گندروی خاکزی و چوبزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تجزیه بقایای پنج گیاه زراعی با استفاده از چهار گونه قارچ گندروی خاکزی و چوبزی :

تعداد صفحات :۲۴

بقایای گیاهی افزایش خردسازوارگان، فراوان شدن کربن آلی، بالا رفتن نیتروژن کل در خاک به¬همراه دارد. در این بررسی بقایای گیاه کلزا و گندم, پنبه، برنج و سویا از کشتزارها گرد¬آوری شدند. بقایای گیاهی با Pleurotus ostreatus ، Phanerochaete chrysoporium ، Aspergillus niger و Trichoderma viride مایه¬زنی گردیدند و همی¬سلولز، سلولز، لیگنین، نیتروژن و کربن آلی آنها اندازه¬گیری شدند. رشد و استقرار بر بستر قارچ¬ها P. ostreatus , A. niger, T. viride و P. chrysoporium به ترتیب از بیشتر به کمتر قرار می-گیرند. هم¬چنین تندی استقرار پس از ۵ روز به ترتیب در سویا، پنبه، کلزا، گندم و برنج دیده شد. تجزیه همی¬سلولزی در همه بقایای گیاهی بیشتر از سلولز و لیگنین بود. اختلاف در میزان تجزیه بقایای گیاهی دیده شد، به-گونه¬ای¬که قارچ P. ostreatus بیشترین مواد همی¬سلولزی را و پس از آن قارچ¬های T. viride، A. nigerو P. chrysoporium قرار گرفتند. تجزیه مواد سلولزی نشان داد که قارچ P. ostreatus و T. virideبر روی بقایای گیاهان به¬جز برنج بیشترین تخریب را انجام دادند. قارچ¬های (P. ostreatus و P. chrysoporium ) بیشترین تاثیر را بر روی مواد لیگنینی بقایای گیاهی داشتند و قارچ¬های (T. viride و A. niger ) اثر کمتری داشتند. نتایج به¬دست آمده مشخص نمود که بیشترین نیتروژن بقایای سویا و برنج با قارچ A. niger و کمترین نیتروژن بقایای سویا با قارچ¬های P. ostreatus، P. chrysoporium و ¬T. viride آزاد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.