مقاله ارزیابی وضعیت تغذیهای باغهای زیتون طارم با استفاده از روش انحراف از درصد بهینه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی وضعیت تغذیهای باغهای زیتون طارم با استفاده از روش انحراف از درصد بهینه دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی وضعیت تغذیهای باغهای زیتون طارم با استفاده از روش انحراف از درصد بهینه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی وضعیت تغذیهای باغهای زیتون طارم با استفاده از روش انحراف از درصد بهینه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی وضعیت تغذیهای باغهای زیتون طارم با استفاده از روش انحراف از درصد بهینه :
تعداد صفحات :۲۵
مشکلات زیادی در مورد عملکرد، کیفیت و تداوم باردهی منظم درختان زیتون وجود دارد، یکی از این مشکلات، عدم تعادل تغذیهای است. تحقیق حاضر به منظور بررسی تعادل تغذیهای باغهای زیتون با استفاده از روش انحراف از درصد بهینه انجام شد. نمونههای خاک و برگ از ۷۹ باغ زیتون در منطقه طارم استان زنجان در ۱۳۹۱ و ۱۳۹۲ جمع آوری و با استفاده از روشهای مناسب آزمایشگاهی تجزیه شدند. مقدار انحراف از درصد بهینه برای هر عنصر محاسبه شد. میانگین غلظت عناصر غذایی (اعداد مرجع) در برگ باغهای با عملکرد نسبی زیاد، برای عناصر نیتروژن، فسفر، پتاسیم و کلسیم و منیزیم به ترتیب ۸/۱، ۱/۰، ۲/۱، ۱ و ۲۷۵/۰درصد و برای عناصر منگنز، روی، مس و بور به ترتیب ۲۰، ۲۵، ۴ و ۳۰ میلیگرم در کیلوگرم بدست آمد. نتایج نشان داد که متوسط نیاز به عناصر غذایی بر اساس شاخص انحراف از درصد بهینه، در باغهای زیتون مطالعه شده به ترتیب B>Mg>K>N>Zn>Mn>P>Ca>Cu میباشد. از طرفی همه باغهای با عملکرد نسبی پایین، در وضعیت نامتعادلی از نظر عناصر غذایی قرار داشته و کمبود نیتروژن در ۳۶%، پتاسیم در ۸۴%، منیزیم در ۹۳%، روی در ۳۵% و بور در ۹۵% این باغها، قابل پیش بینی است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.