مقاله عملکرد و کیفیت علوفه حاصل از کشت مخلوط جو و خردل علوفه‌ای در تاریخ‏های مختلف کاشت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله عملکرد و کیفیت علوفه حاصل از کشت مخلوط جو و خردل علوفه‌ای
در تاریخ‏های مختلف کاشت دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله عملکرد و کیفیت علوفه حاصل از کشت مخلوط جو و خردل علوفه‌ای
در تاریخ‏های مختلف کاشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عملکرد و کیفیت علوفه حاصل از کشت مخلوط جو و خردل علوفه‌ای
در تاریخ‏های مختلف کاشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله عملکرد و کیفیت علوفه حاصل از کشت مخلوط جو و خردل علوفه‌ای
در تاریخ‏های مختلف کاشت :

تعداد صفحات :۲۷

به منظور مطالعه اثر الگوی کاشت جو و خردل علوفه‏ای بر کمیت و کیفیت علوفه در تاریخ‏های کاشت مختلف، آزمایشی در مزرعه آموزشی و پژوهشی دانشگاه گنبد کاووس به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک‏های کامل تصادفی با سه تکرار اجرا شد. فاکتورهای آزمایشی شامل سه تاریخ کاشت (۲۴ آبان، ۱۵ و ۲۹ آذرماه ۱۳۸۵) و چهار الگوی کاشت (کشت خالص جو، کشت مخلوط جایگزین ۳/۳۳ درصد خردل بجای جو، کشت مخلوط جایگزین ۷/۶۶ درصد خردل بجای جو و کشت خالص خردل) بودند. تأخیر در تاریخ کاشت وزن خشک علوفه، ارتفاع گیاه و عملکرد پروتئین را کاهش اما درصد پروتئین را افزایش داد. درصد ماده خشک قابل هضم، درصد فیبر غیر قابل حل در شوینده‏های اسیدی، درصد کربوهیدرات‎های محلول در آب و درصد خاکستر تحت تأثیر تاریخ کاشت قرار نگرفت. تیمار کشت خالص خردل دارای بیشترین وزن خشک علوفه، درصد فیبر غیر قابل حل در شوینده‏های اسیدی، عملکرد پروتئین و ارتفاع گیاه بود. بیشترین درصد ماده خشک قابل هضم، درصد پروتئین و درصد خاکستر متعلق به تیمار کشت خالص جو بود. نسبت برابری زمین در تیمار کشت مخلوط جایگزین ۳/۳۳ درصد خردل بجای جو برابر ۹۵/۰ و در تیمار کشت مخلوط جایگزین ۶/۶۶ درصد خردل بجای جو برابر یک بود. بالا بودن عملکرد خردل نسبت به جو باعث افزایش عملکرد تیمارهای کشت مخلوط نسبت به کشت خالص جو شد اما عملکرد تیمارهای کشت مخلوطنسبت به کشت خالص خردل کمتر بود. در مجموع، بالا بودن عملکرد علوفه و همچنین عملکرد پروتئین در تیمار کشت خالص خردل حاکی از برتری این تیمار بر سایر تیمارهای الگوهای کاشت با وجود پایین بودن درصد پروتئین و درصد ماده خشک قابل هضم (معیارهای مهم تعیین کیفیت علوفه) می‌باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.