مقاله پاسخ فیزیولوژیک و تغذیه ای گیاه یونجه(Medicago sativa. Cv.Hamedani) در تلقیح با قارچ درون زی Piriformospora indica و باکتری Azospirillum Spp تحت تنش شوری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله پاسخ فیزیولوژیک و تغذیه ای گیاه یونجه(Medicago sativa. Cv.Hamedani) در تلقیح با قارچ درون زی Piriformospora indica و باکتری Azospirillum Spp تحت تنش شوری دارای ۳۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله پاسخ فیزیولوژیک و تغذیه ای گیاه یونجه(Medicago sativa. Cv.Hamedani) در تلقیح با قارچ درون زی Piriformospora indica و باکتری Azospirillum Spp تحت تنش شوری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پاسخ فیزیولوژیک و تغذیه ای گیاه یونجه(Medicago sativa. Cv.Hamedani) در تلقیح با قارچ درون زی Piriformospora indica و باکتری Azospirillum Spp تحت تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله پاسخ فیزیولوژیک و تغذیه ای گیاه یونجه(Medicago sativa. Cv.Hamedani) در تلقیح با قارچ درون زی Piriformospora indica و باکتری Azospirillum Spp تحت تنش شوری :
تعداد صفحات :۳۲
به منظور بررسی پاسخ گیاه یونجه تحت شرایط شوری به تلقیح با قارچ درون¬زی Piriformospora indica و باکتری Azospirillum Sppآزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک¬های کامل تصادفی با سه تکرار در گلخانه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی ایلام اجرا گردید. تیمارهای آزمایشی شامل کاربردوعدم کاربرد قارچ پیریفورموسپورا ایندیکا، تلقیح و عدم تلقیح با باکتری آزوسپیریلوم، استفاده توأم قارچ و باکتری و نیز شاهد تحت اعمال سه سطح شوری خاک (۰، ۲، ۴ گرم کلرید سدیم بر کیلوگرم خاک) بود. پاسخ تغذیه ای شامل جذب عناصر نیتروژن، فسفر، پتاسیم، کلسیم، سدیم و کلر، و نیز پاسخ های فیزیولوژیک یونجه شامل میزان تجمع پرولین و غلظت کلروفیل به همراه عملکرد علوفه اندازه¬گیری گردید. قارچ پیریفورموسپورا ایندیکا تأثیر مثبت و معنی¬داری بر رشد، میزان وزن تازه و خشک علوفه، رنگریزه¬های فتوسنتزی، پرولین، و جذب عناصر غذایی تحت شرایط شور داشت، به طوری که کاربرد قارچ منجر به کاهش اثرات سوء شوری از طریق کاهش جذب سدیم و کلر و افزایش رنگریزه¬های کلروفیلی گردید. یونجه تلقیح شده با باکتریAzospirillum Spp از تجمع پرولین و غلظت کلروفیل بیشتری نسبت به تیمار قارچ برخوردار بود. تلقیح با باکتری آزوسپیریلوم تأثیر مطلوبتری بر محتوای کلروفیل، پرولین و عناصرغذایی داشت. نتایج این تحقیق نشان داد که تحت شرایط شوری پاسخ گیاه یونجه به کاربرد ریزسازواره های (جانداران ریزی که قادر به سوخت و ساز و انجام فرایندهای زیستی شامل: قارچ ها و باکتری ها و ویروس ها می باشند) مثبت و رشد و عملکرد و نیز جذب عناصر آن در پاسخ به این ریزوسازواره های درون¬زی مطلوب بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.