مقاله بررسی قابلیت تحمل به پسابیدگی در بذرهای در حال نمو بادام زمینی (Arachis hypogaea L.)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی قابلیت تحمل به پسابیدگی در بذرهای در حال نمو بادام زمینی (Arachis hypogaea L.) دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی قابلیت تحمل به پسابیدگی در بذرهای در حال نمو بادام زمینی (Arachis hypogaea L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی قابلیت تحمل به پسابیدگی در بذرهای در حال نمو بادام زمینی (Arachis hypogaea L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی قابلیت تحمل به پسابیدگی در بذرهای در حال نمو بادام زمینی (Arachis hypogaea L.) :

تعداد صفحات :۲۹

زمان ایجاد مقاومت به پسابیدگی در بذر بادام زمینی (رقم NC2) در مراحل مختلف نمو از طریق اندازه‌گیری رطوبت بذر، قابلیت جوانه‌زنی و هدایت الکتریکی مورد بررسی قرار گرفت. آزمایش در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی در چهار تکرار در مزرعه پژوهشی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به اجرا درآمد. نمونه‌برداری از بذر به صورت هفتگی شد. گروهی از بذرها بلافاصله به آزمایشگاه منتقل شده و آزمون تعیین رطوبت و جوانه‌زنی استاندارد روی آن‌ها صورت گرفت. بخش دیگری از بذرها که به آرامی خشک شده بودند، با رسیدن به رطوبت ۱۶-۱۴ درصد مورد آزمون جوانه‌زنی استاندارد و هدایت الکتریکی قرار گرفتند. بر اساس نتایج، همراه با تجمع ذخایر بذر، رطوبت بذرها به طور متوسط از ۷۰ درصد در فاز اولیه نمو به حدود ۳۰ درصد در انتهای فاز تجمع ذخایر کاهش یافت. جوانه‌زنی در بذرهای بادام زمینی تازه برداشت شده زمانی است که بیش از نیمی از کل مواد ذخیره‌ای در بذر تجمع یابد و رطوبت بذر به حدود ۴۶-۴۰ درصد برسد درحالی‌که در بذرهایی که به آرامی خشک شدند پس از تجمع ۲۰-۱۷ درصد از کل مواد ذخیره‌ای، جوانه‌زنی آغاز شد. بررسی تاریخ کشت‌های مختلف نشان داد که این مرحله پس از حدود ۹۰-۵۶ روز پس از گلدهی بود. بر اساس نتایج بدست آمده، تحمل به پسابیدگی در بادام زمینی طی دوره ۷ تا ۱۰ روزه و قبل از تجمع کمتر از ۵۰ درصد مواد غذایی ذخیره شده در لپه‌ها شکل می‌گیرد که بسته به تاریخ کاشت و شرایط محیطی بوجود آمده طی نمو بذر متفاوت است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.