مقاله تاثیر رژیم های رطوبتی خاک در شرایط کنترل شده روی خصوصیات رشدی و زیست توده گونه های نعناع


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تاثیر رژیم های رطوبتی خاک در شرایط کنترل شده روی خصوصیات رشدی و زیست توده گونه های نعناع دارای ۳۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر رژیم های رطوبتی خاک در شرایط کنترل شده روی خصوصیات رشدی و زیست توده گونه های نعناع  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر رژیم های رطوبتی خاک در شرایط کنترل شده روی خصوصیات رشدی و زیست توده گونه های نعناع،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر رژیم های رطوبتی خاک در شرایط کنترل شده روی خصوصیات رشدی و زیست توده گونه های نعناع :

تعداد صفحات :۳۳

کمبود آب در مناطق خشک و نیمه خشک دنیا بر رشد و تولید گیاهان دارویی و معطر بخصوص گیاهان جنس نعناع تاثیر می گذارد. به منظور بررسی واکنش گونه های نعناع به تنش کم آبی، آزمایشی به صورت فاکتوریل بر پایه ی طرح کاملا تصادفی با پنج تکرار در دانشکده ی کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد انجام شد. فاکتورهای مورد مطالعه شامل سه گونه نعناع (نعناع فلفلی ‘Mentha×piperita’، پونه ‘Mentha longifolia’و سوسن ‘Mentha spicata’) بودند که در معرض چهار رژیم رطوبتی خاک (۱۰۰ (شاهد)، ۸۰، ۶۰ و۴۰ درصد ظرفیت زراعی خاک) قرار گرفتند. در این آزمایش سطح سبز گونه ی سوسن در تیمار شاهد، ۵۰ درصد بیش تر از تیمار ۸۰ درصد ظرفیت زراعی بود، در حالیکه در شرایط مشابه در دو گونه ی پونه و نعناع فلفلی مقدار آن به ترتیب بیش از ۵/۲ و ۲ برابر بوده است. از نظر نسبت وزن خشک اندام های هوایی به زیرزمینی در گونه ی سوسن تفاوت معنی داری بین سطوح شاهد و ۸۰ درصد ظرفیت زراعی مشاهده نشد، اما در دو گونه ی پونه و نعناع فلفلی این صفت در تیمار شاهد به طور معنی داری بیشتر از (۵۰ درصد) تیمار ۸۰ درصد ظرفیت زراعی بود. نتایج نشان داد که کاهش رطوبت خاک به کمتر از تیمار شاهد (۱۰۰ درصد ظرفیت زراعی) منجر به کاهش معنی دار تمام صفات در هر سه گونه ی مورد مطالعه شد، اما دو گونه ی نعناع فلفلی و پونه به کاهش رطوبت خاک طی فصل رشد حساس تر از گونه ی سوسن بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.