مقاله رشد رویشی و میزان کافئیک اسید برگ کنگر فرنگی (Cynara scolymus L.) تحتتأثیر قارچ مایکوریز Priformospora indica
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله رشد رویشی و میزان کافئیک اسید برگ کنگر فرنگی (Cynara scolymus L.) تحتتأثیر قارچ مایکوریز Priformospora indica دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله رشد رویشی و میزان کافئیک اسید برگ کنگر فرنگی (Cynara scolymus L.) تحتتأثیر قارچ مایکوریز Priformospora indica کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رشد رویشی و میزان کافئیک اسید برگ کنگر فرنگی (Cynara scolymus L.) تحتتأثیر قارچ مایکوریز Priformospora indica،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله رشد رویشی و میزان کافئیک اسید برگ کنگر فرنگی (Cynara scolymus L.) تحتتأثیر قارچ مایکوریز Priformospora indica :
تعداد صفحات :۱۳
قارچ Priformospora indica یا پیری، نوعی مایکوریز ایندوفیت است که نقش آن در تحریک رشد گیاهان میزبان از طریق افزایش ریشههای موئین گزارش شده است. اثر پیری بر رشد رویشی گیاهان دارویی و تجمع متابولیتهای ثانویه کمتر مورد بررسی قرار گرفته است. این پژوهش در قالب طرح کاملاً تصادفی در دو تیمار گیاهان شاهد و آلوده با ۴ تکرار در اتاقک رشد (شدت نور ۲۵۰۰ لوکس و ۱۶ ساعت روشنایی، و دمای ۲۵ درجه سانتیگراد) انجام شد. تعداد ریشههای فرعی گیاهان آلوده بهصورت قابلتوجهای تحتتأثیر فعالیت قارچ افزایش یافت. همچنین دادهها نشان میدهند که برگهای گیاهان آلوده نسبت به انواع غیرآلوده رشد عرضی بیشتری داشت. اگرچه افزایش قابلتوجهای در میزان کافئیک اسید برگ گیاهان آلوده مشاهده شد ولی نسبت به شاهد معنیدار نبود. با توجه به کوتاهی زمان آزمایش، بهنظر میرسد که بسیاری از ترکیبات پلیفنلی موجود در برگ تشکیل نشده یا قابل اندازهگیری نبود. بنابراین ادامه این پژوهش در شرایط مزرعهای میتواند رابطه قارچ و گیاه بهویژه تجمع متابولیتهای ثانویه را بهتر مورد بررسی قرار دهد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.