مقاله تأثیر پرایمینگ بذر بر سبزشدن و عملکرد پنبه در تاریخ کاشتهای مختلف
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر پرایمینگ بذر بر سبزشدن و عملکرد پنبه در تاریخ کاشتهای مختلف دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر پرایمینگ بذر بر سبزشدن و عملکرد پنبه در تاریخ کاشتهای مختلف کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر پرایمینگ بذر بر سبزشدن و عملکرد پنبه در تاریخ کاشتهای مختلف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر پرایمینگ بذر بر سبزشدن و عملکرد پنبه در تاریخ کاشتهای مختلف :
تعداد صفحات :۲۱
پرایمینگ یکی از روشهای بهبود بذر است که میتواند باعث افزایش کارکرد بذر (جوانهزنی، سبزشدن) شود. این پژوهش بهمنظور بررسی پرایمینگ بذر برروی سبزشدن و عملکرد بذور پنبه تحت شرایط تاریخ کاشتهای متفاوت انجام گرفت. تیمارها شامل ۶ تاریخ کاشت (۲ اردیبهشت، ۱۵ اردیبهشت، ۳ خرداد، ۲۳ خرداد، ۱۸ تیر و ۱۶ مرداد) و دو سطح تیمار بذر (پرایمینگ شده و شاهد) بودند. برای پرایمینگ از روش هیدروپرایمینگ استفاده شد؛ در این روش بذرهای پنبه رقم سایاکرا ۳۲۴ بهمدت ۱۶ ساعت در آب در دمای ۲۵ درجه سانتیگراد قرار داده شدند. نتایج نشان داد که تیمار پرایمینگ توانست بر مؤلفههای سبزشدن مؤثر باشد. بذرهای پرایمینگ شده سبزشدن سریعتر و یکنواختتری در همه تاریخهای کاشت داشتند. تیمار پرایمینگ روی واکنش سبزشدن به دما نیز تأثیر گذاشت؛ بذرهای پرایمینگ شده دمای پایه کمتری برای سبزشدن داشتند. دمای پایه برای سبزشدن بذرهای شاهد ۴/۱۵ درجه سانتیگراد، ولی برای بذرهای پرایمینگ شده ۵/۱۳ درجه سانتیگراد بود. همچنین بذرهای پرایمینگ شده در تمام تاریخهای کاشت نسبت به بذرهای پرایمینگ نشده (شاهد) عملکرد بالاتری داشتند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.