مقاله تأثیر رژیم‏های مختلف آبیاری و مقادیر پتاسیم بر خصوصیات کیفی سیب زمینی در شرایط آب و هوایی مشهد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر رژیم‏های مختلف آبیاری و مقادیر پتاسیم بر خصوصیات کیفی سیب زمینی در شرایط آب و هوایی مشهد دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر رژیم‏های مختلف آبیاری و مقادیر پتاسیم بر خصوصیات کیفی سیب زمینی در شرایط آب و هوایی مشهد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر رژیم‏های مختلف آبیاری و مقادیر پتاسیم بر خصوصیات کیفی سیب زمینی در شرایط آب و هوایی مشهد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر رژیم‏های مختلف آبیاری و مقادیر پتاسیم بر خصوصیات کیفی سیب زمینی در شرایط آب و هوایی مشهد :

تعداد صفحات :۲۷

به منظور بررسى اثرات رژیم‏های مختلف آبیاری و مصرف مقادیر مختلف پتاسیم بر عملکرد و برخى خصوصیات کیفى غده سیب زمینى رقم آئولا از سیستم آبیارى نشتى در مرکز تحقیقات کشاورزى و منابع طبیعی خراسان رضوی (مشهد) در سال زراعی ۱۳۸۸ استفاده شد. در این آزمایش از طرح آمارى کرت‏هاى خرد شده در قالب بلوک‏هاى کامل تصادفى با سه تکرار استفاده شد. تیمار رژیم‏های آبیاری شامل آبیارى پس از ۷۰ ، ۱۰۰ و ۱۳۰ میلى‏متر تبخیر از طشتک تبخیر کلاس A در کرت‏هاى اصلى و مقادیر ۰، ۵/۶۲، ۱۲۵، ۵/۱۸۷ و ۲۵۰ کیلوگرم اکسید پتاسیم در هکتار در کرت‏هاى فرعى قرار گرفتند. نتایج نشان داد که با کاهش میزان آبیاری، عملکرد و میزان نشاسته کاهش و درصد پروتئین غده افزایش یافت. در اثر کاهش میزان آبیاری اندازه غده‏ها نیز کوچک‏تر شد و رشد ثانویه افزایش یافت. سطوح بالاى پتاسیم باعث درشت‏تر شدن غده‏ها و کاهش درصد غده‏هاى غیربازارپسند شدند. مصرف ۲۵۰ کیلوگرم در هکتار اکسید پتاسیم باعث افزایش عملکرد، درصد نشاسته، فسفر و پتاسیم غده‏ها به ترتیب به میزان ۵۱/۳۱، ۲۶/۱۴، ۷۸/۲ و ۸۵/۳ درصد گردید. بیشترین میزان نشاسته غده (۵۷ درصد) در شرایط آبیارى پس از ۷۰ میلى‏متر تبخیر و مصرف ۲۵۰ کیلوگرم در هکتار اکسید پتاسیم و بالاترین میزان پروتئین غده (۸۳/۱۵ درصد) در شرایط آبیارى پس از ۱۰۰ میلى‏متر تبخیر و مصرف ۵/۱۸۷ کیلوگرم در هکتار اکسید پتاسیم حاصل شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.