مقاله بررسی تنوع بیوشیمیایی پوست و گوشت تعدادی از بیوتیپهای طبیعی مرکبات
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تنوع بیوشیمیایی پوست و گوشت تعدادی از بیوتیپهای طبیعی مرکبات دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تنوع بیوشیمیایی پوست و گوشت تعدادی از بیوتیپهای طبیعی مرکبات کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تنوع بیوشیمیایی پوست و گوشت تعدادی از بیوتیپهای طبیعی مرکبات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تنوع بیوشیمیایی پوست و گوشت تعدادی از بیوتیپهای طبیعی مرکبات :
تعداد صفحات :۲۷
بیوتیپهای طبیعی مرکبات از ذخایر ژنتیکی باارزش در کشور است که بررسی تنوع ترکیبهای بیوشیمیایی آنها جهت بهرهبرداری بهینه و توسعه ارقام جدید سودمند است. بدین منظور برای شناسایی آنها میوههای ۱۶ بیوتیپ با کدهای ۶، ۸، ۱۵، ۲۱، ۲۴، ۲۵، ۲۶، ۲۹، ۳۰، ۴۱، ۴۳، ۴۵، ۴۸، ۵۱، ۵۲ و ۵۳ از کلکسیون ژرمپلاسم موسسه تحقیقات مرکبات کشور، در مرحله رسیدن ارقام تجاری مرکبات برداشت شدند. تغییرات رنگ پوست، ظرفیت آنتیاکسیدانی ، فنلکل و ویتامین C بهطور جداگانه در پوست و گوشت اندازهگیری شد. نتایج نشان داد که ظرفیت آنتیاکسیدانی و ویتامین C در پوست بیوتیپها بالاتر از گوشت میوه بود و پوست بیوتیپ ۲۴ و ۲۹ بیشترین (۱۳۲ میلیگرم بر صد گرم وزنتر) ویتامین C را داشت. میزان فنلکل در گوشت میوه تا حدودی بالاتر از پوست بود و گوشت بیوتیپ ۲۵ فنلکل بالاتری (۲۵/۱ میلیگرم بر گرم وزن تازه) نسبت به سایر بیوتیپها داشت. ظرفیت آنتیاکسیدانی در پوست و گوشت میوهها همبستگی ضعیفی با ویتامین C و فنلکل داشت. در کنار گوشت میوه با فنلکل بالا، پوست میوه بیوتیپها میتواند بهعنوان یک منبع بسیار خوب برای ویتامین C در صنایع غذایی و دارویی مورد استفاده قرار گیرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.