مقاله تاثیر تنش خشکی و اسید هیومیک بر عملکرد گل و غلظت عناصر غذایی پرمصرف درگیاه دارویی گاوزبان Borago officinalis L.))


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تاثیر تنش خشکی و اسید هیومیک بر عملکرد گل و غلظت عناصر غذایی پرمصرف درگیاه دارویی گاوزبان Borago officinalis L.)) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر تنش خشکی و اسید هیومیک بر عملکرد گل و غلظت عناصر غذایی پرمصرف درگیاه دارویی گاوزبان Borago officinalis L.))  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر تنش خشکی و اسید هیومیک بر عملکرد گل و غلظت عناصر غذایی پرمصرف درگیاه دارویی گاوزبان Borago officinalis L.))،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر تنش خشکی و اسید هیومیک بر عملکرد گل و غلظت عناصر غذایی پرمصرف درگیاه دارویی گاوزبان Borago officinalis L.)) :

تعداد صفحات :۲۴

به منظور بررسی اثرات تنش خشکی و محلول پاشی اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه گاوزبان، آزمایشی بصورت کرت های خرده شده و در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در سال ۱۳۹۰ در دانشگاه زابل اجرا گردید. تیمارهای خشکی شامل شاهد یا ۹۰ =W1، ۷۰ =W2 و ۵۰=W3 درصد ظرفیت زراعی مزرعه به عنوان عامل اصلی و چهار سطح محلول پاشی اسید هیومیک: 0H1= ، ۵/۱H2=، ۳ H3= و ۵/۴ H4= لیتر در هزار لیتر آب به عنوان عامل فرعی لحاظ گردید. نتایج نشان داد تنش خشکی تاثیر معنی داری بر عملکردگل، عملکرد بیولوژیکی، تعداد شاخه های جانبی و عملکرد سرشاخه داشت. اعمال تنش خشکی تا سطح W2 سبب افزایش و با بالا رفتن سطح تنش و رسیدن به W3، از مقدار عملکرد گل تولیدی، عملکرد بیولوژیکی، تعداد شاخه های جانبی و عملکرد سرشاخه کاسته شدند. بجز پتاسیم در گل و منیزیم در دو بخش برگها و گل، تنش خشکی تاثیر معنی داری بر غلظت عناصر کلسیم، پتاسیم و فسفر در دو بخش برگ و گل های گاوزبان داشت و تا سطح W2 سبب افزایش آنها در هر دو بخش گردید. استفاده از اسید هیومیک تاثیر مثبت و معنی دار بر عملکرد گل، عملکرد بیولوژیکی، ارتفاع بوته، تعداد شاخه های جانبی و عملکرد سرشاخه ها و نیز غلظت عناصر فسفر، پتاسیم وکلسیم در دو بخش گل و برگ دارا و (بجز کلسیم در گل در تیمار H3 و کلسیم و منیزیم برگ در تیمار (H4، سبب افزایش آنها تنها تا سطح H2 گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.