مقاله مقایسه ی میزان خسارت میوه سه رقم زیتون (Olea europaea L.) در روشهای مختلف برداشت مکانیزه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مقایسه ی میزان خسارت میوه سه رقم زیتون (Olea europaea L.) در روشهای مختلف برداشت مکانیزه دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه ی میزان خسارت میوه سه رقم زیتون (Olea europaea L.) در روشهای مختلف برداشت مکانیزه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه ی میزان خسارت میوه سه رقم زیتون (Olea europaea L.) در روشهای مختلف برداشت مکانیزه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه ی میزان خسارت میوه سه رقم زیتون (Olea europaea L.) در روشهای مختلف برداشت مکانیزه :
تعداد صفحات :۲۲
چکیده سابقه و هدف: انتخاب روش مناسب برداشت زیتون تاثیر زیادی در کاهش خسارتهای وارده به میوه و درخت و هم چنین راندمان برداشت داشته و برداشت نامناسب باعث کاهش باردهی درخت در سال آینده میشود. گستردگی باغها، تنوع ارقام در یک باغ و کمبود و هزینه بالای کارگر، استفاده از ابزار مکانیکی را ضروری میسازد. بنابراین آزمایشی در سال ۱۳۹۴ در یکی از باغهای شهرستان رامیان واقع در استان گلستان انجام شد تا بهترین رقم و روش برداشت زیتون برای برداشت مکانیزه این میوه مشخص شود. مواد و روشها: در این آزمایش راندمان برداشت و خسارت به سه رقم محصول زیتون (ماری، والانولیا و زرد) توسط چهار روش برداشت (چوبزنی (روش مرسوم منطقه)، شاخهتکان فرقونی، شانهی مکانیکی و شاخهتکان دستی) در قالب طرح کرتهای خرد شده با سه تکرار صورت پذیرفت. یافتهها: نتایج آنالیز واریانس، حاکی از معنیدار (۰۱/۰≥P) بودن درصد و مقدار برگ ریخته شده، درصد میوه آسیب دیده به میوه برداشت شده و شاخص خسارت نسبت به اثرات ساده رقم و روش برداشت و اثر متقابل آنها بود. نتایج نشان داد که رقم ماری با ۸۰/۸۱ درصد بیشترین راندمان را در بین ارقام و شاخهتکان دستی با مقدار ۲۰/۸۸ درصد، نسبت به روشهای دیگر راندمان بیشتری داشت. در تمامی روشها کمترین درصد خسارت روی رقم والانولیا و بیشترین خسارت وارده روی رقم زرد مشاهده شد. در روش برداشت با شانهی مکانیکی، رقم زرد بیشترین (۳۲/۴۵ درصد) و رقم والانولیا کمترین (۰۳/۷ درصد) میوههای آسیبدیده را داشت. شاخص خسارت در روش برداشت چوبزنی روی رقم زرد بیشترین مقدار بوده (۲۹/۷۶ درصد) و اختلاف معنیداری با شاخص خسارت رقمهای ماری و والانولیا که با این روش برداشت شدند، داشت. شاخص خسارت در این دو رقم به ترتیب ۱۲/۵۴ و ۰۳/۲۳ درصد، اندازهگیری شد. شاخص خسارت شانهی مکانیکی روی رقم زرد با ۹۲/۷۴ درصد در رده دوم بوده و با روش برداشت چوبزنی اختلاف معنیداری نداشت. شاخص خسارت رقمهای والانولیا و ماری نیز در روش برداشت چوبزنی نسبت به سایر روشهای برداشت با اختلاف معنیدار بیشترین مقدار بود. در روش شانهی مکانیکی روی رقم والانولیا کمترین شاخص خسارت دیده شد و رقم والانولیا در هر چهار روش برداشت نسبت به دو رقم دیگر شاخص خسارت کمتری داشت. حداکثر برگ ریخته شده در روش برداشت چوبزنی روی رقم والانولیا (۷۷/۱۰ درصد) مشاهده گردید. ارقام ماری و زرد نیز به ترتیب با ۲۱/۸ و ۵۸/۷ درصد در مراتب بعدی درصد ریزش برگ نسبت به میوهی برداشت شده با این روش قرار داشتند. برداشت با شاخهتکان فرقونی کمترین درصد برگ ریخته شده نسبت به سایر روشها را داشته و اختلاف معنیداری بین درصد برگ ریخته شده ارقام مورد بررسی با این روش مشاهده نشد. نتیجهگیری: با توجه به اینکه راندمان برداشت با شاخهتکان دستی بیشتر از دیگر روشها بوده، این روش از جهت برداشت مکانیکی مناسبتر است. هم چنین میتوان نتیجه گرفت که روش برداشت چوبزنی به علت داشتن خسارت بالا در همهی گروههای خسارتی، مناسب نیست و منجر به کاهش کیفیت روغن و کنسرو حاصله میشود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.