مقاله اثر سدیم نیتروپروساید (SNP) بر برخی ویژگیهای بیوشیمیایی گیاهچههای جو (Hordeum vulgare L. cv. Sahar) در تنش شوری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر سدیم نیتروپروساید (SNP) بر برخی ویژگیهای بیوشیمیایی گیاهچههای جو (Hordeum vulgare L. cv. Sahar) در تنش شوری دارای ۲۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر سدیم نیتروپروساید (SNP) بر برخی ویژگیهای بیوشیمیایی گیاهچههای جو (Hordeum vulgare L. cv. Sahar) در تنش شوری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سدیم نیتروپروساید (SNP) بر برخی ویژگیهای بیوشیمیایی گیاهچههای جو (Hordeum vulgare L. cv. Sahar) در تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر سدیم نیتروپروساید (SNP) بر برخی ویژگیهای بیوشیمیایی گیاهچههای جو (Hordeum vulgare L. cv. Sahar) در تنش شوری :
تعداد صفحات :۲۸
با هدف بررسی نقش سدیم نیتروپروساید در کاهش تنش اکسیداتیو ناشی از تنش شوری در گیاهچههای جو، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار در آزمایشگاه زراعت دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه گیلان انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل دو سطح ۱/۰ و ۲/۰ میلیمول سدیم نیتروپروساید (SNP) بهعنوان دهنده نیتریکاکساید (NO) و آب مقطر بهعنوان شاهد و دو سطح شوری (صفر و ۳۰۰ میلیمول نمک کلریدسدیم) بودند. در روز هفتم پس از اعمال تیمارها، فعالیت آنزیمهای سوپراکسیددیسموتاز (SOD)، پراکسیداز POD))، کاتالاز (CAT)، آسکوربات پراکسیداز ((APX و پلیفنلاکسیداز (PPO)، پراکسیدهشدن لیپیدها و اکسیداسیون پروتئینهای برگها اندازهگیری شد. نتایج آزمایش نشان داد که در تیمار ۱/۰ میلیمول SNP و در شرایط شور، آنزیمهای POD و CAT بهترتیب با ۰۷/۷ و ۶/۱۷ میکرومول بر گرم بافت تازه در دقیقه بیشترین فعالیت را داشتهاند. اثر تنش شوری بر فعالیت آنزیمAPX معنیدار نبود با اینحال، بیشترین فعالیت دو آنزیمSOD و APX، در تیمار ۱/۰ میلیمول SNP بهدست آمد. همچنین، NO تأثیر معنیداری بر فعالیت آنزیم PPO نداشت. علاوه براین، استفاده از NO خارجی بهعنوان یک آنتیاکسیدان، پراکسیده شدن لیپیدهای غشا را کاهش داد و سبب تأخیر در تجزیه پروتئینها شد. درکل، بهنظر میرسد که غلظت ۱/۰ میلیمولار نیتریکاکساید، بهترین غلظت برای گیاهچههای جو در شوری شدید است که میتواند با تأثیر بر سیستم دفاعی آنتیاکسیدانی گیاه، سبب کاهش اثرات نامطلوب تنش و افزایش احتمالی تحمل گیاهچهها در شرایط شور شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.