مقاله تعیین محلول‌های غذایی مناسب برای گلدهی آنتوریوم گلدانی (Anthurium andreanum cv. Lentini Red) در کشت بدون خاک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تعیین محلول‌های غذایی مناسب برای گلدهی آنتوریوم گلدانی (Anthurium andreanum cv. Lentini Red) در کشت بدون خاک دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین محلول‌های غذایی مناسب برای گلدهی آنتوریوم گلدانی (Anthurium andreanum cv. Lentini Red) در کشت بدون خاک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین محلول‌های غذایی مناسب برای گلدهی آنتوریوم گلدانی (Anthurium andreanum cv. Lentini Red) در کشت بدون خاک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین محلول‌های غذایی مناسب برای گلدهی آنتوریوم گلدانی (Anthurium andreanum cv. Lentini Red) در کشت بدون خاک :

تعداد صفحات :۲۴

سابقه و هدف: آنتوریوم (andreanum Anthurium) به عنوان یکی از زیباترین و گران‌ترین گل‌های تولید شده در دنیا، با داشتن عملکرد و کیفیت بالا از نظر گلدهی، یکی از بهترین محصولات جهت سرمایه گذاری است. طول دوره‌ی رشد رویشی و زایشی در گیاه آنتوریوم، به شدت تحت تأثیر تغذیه قرار می‌گیرد، اما مطالعات کمی برای تعیین نسبت‌های دقیق عناصر صورت گرفته است.مواد و روش‌ها: پژوهش حاضر جهت مقایسه‌ی اثر محلول‌های مختلف غذایی بر گلدهی گیاه آنتوریوم گلدانی (Anthurium andreanum cv. Lentini Red) در شرایط کشت بدون خاک از آبان ماه سال ۹۳ تا تیر ماه سال ۹۴، در گلخانه تحقیقاتی دانشکده‌ی علوم کشاورزی دانشگاه گیلان، در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۴ نوع محلول غذایی به عنوان تیمار و ۴ تکرار که هر تکرار شامل ۵ گلدان بود، انجام شد. تفاوت محلول‌ها در میزان نمک نیترات پتاسیم و کلسیم مورد استفاده و وجود یا عدم وجود منبع آمونیومی بود. محلول غذایی اول (حاوی آمونیوم و کلسیم کم) شامل نسبت نیترات: نیتروژن کل، ۴: ۵/۴ و آمونیوم: نیتروژن کل، ۵/۰: ۵/۴، دارای ۲ میلی‌اکی والان کلسیم در لیتر محلول آبیاری و ۹/۲ میلی‌اکی والان پتاسیم در لیتر محلول آبیاری، محلول غذایی دوم (حاوی نیترات، پتاسیم و کلسیم زیاد) شامل نسبت نیترات: نیتروژن کل، ۲/۷: ۲/۷، دارای ۴ میلی‌اکی والان کلسیم در لیتر محلول آبیاری و ۶/۴ میلی‌اکی والان پتاسیم در لیتر محلول آبیاری و محلول غذایی سوم (حاوی نیترات و کلسیم زیاد) شامل نسبت نیترات: نیتروژن کل، ۲/۷: ۲/۷، دارای ۶/۴ میلی‌اکی والان کلسیم در لیتر محلول آبیاری و ۴ میلی‌اکی والان پتاسیم در لیتر محلول آبیاری و محلول غذایی چهارم (حاوی آمونیوم و کلسیم زیاد) شامل نسبت نیترات: نیتروژن کل، ۲/۷: ۸/۷ و آمونیوم: نیتروژن کل، ۶/۰: ۸/۷، دارای ۴ میلی‌اکی والان کلسیم در لیتر محلول آبیاری و ۴ میلی‌اکی والان پتاسیم در لیتر محلول آبیاری بود. محلول‌دهی براساس نیاز آبی گیاه انجام گرفت. یافته‌ها: نتایج حاصل از تجزیه واریانس داده‌ها نشان داد که در بین ۴ تیمار مختلف، از نظر ارتفاع گیاه، تعداد برگ و گل، طول و قطر دمگل، طول و عرض اسپات گل، وزن تر و خشک ریشه، غلظت عناصر نیتروژن، پتاسیم، منیزیم و کلسیم برگ در سطح احتمال یک درصد، اختلاف معنی‌داری وجود داشت. از نظر میزان آنتوسیانین اسپات گل در سطح احتمال ۵ درصد، اختلاف معنی‌داری مشاهده شد، اما از نظر میزان ماندگاری گل، وزن تر و خشک اندام هوایی گیاه، غلظت عناصر فسفر و آهن برگ، اختلاف معنی‌داری مشاهده نشد. بیشترین تعداد برگ در گیاهان تغذیه شده با محلول غذایی حاوی آمونیوم و کلسیم کم و بیشترین تعداد گل در گیاهان تغذیه شده با محلول غذایی حاوی آمونیوم و کلسیم کم و محلول غذایی حاوی آمونیوم و کلسیم زیاد بود. ارتفاع گیاه، طول و قطر دمگل، همچنین طول و عرض اسپات گل، میزان وزن تر و خشک ریشه در گیاهان حاصل از محلول غذایی حاوی نیترات و کلسیم زیاد و محلول غذایی حاوی آمونیوم و کلسیم زیاد، بیشتر از گیاهان دیگر بود، میزان رنگیزه‌ی آنتوسیانین در اسپات و غلظت نیتروژن موجود در برگ گیاهان تغذیه شده با محلول غذایی حاوی نیترات، پتاسیم و کلسیم زیاد و محلول غذایی حاوی آمونیوم و کلسیم زیاد، بیشتر از گیاهان دیگر بود. غلظت پتاسیم و منیزیم در برگ گیاهان تغذیه شده با محلول غذایی حاوی نیترات، پتاسیم و کلسیم زیاد و محلول غذایی حاوی نیترات و کلسیم زیاد، بیشتر از گیاهان دیگر بود. همچنین غلظت کلسیم موجود در برگ گیاهان تغذیه شده با محلول غذایی حاوی آمونیوم و کلسیم کم، کمتر از گیاهان تغذیه شده با محلول‌های غذایی دیگر بود. نتیجه‌گیری: با کاربرد محلول غذایی حاوی آمونیوم و کلسیم زیاد، در مرحله‌ی رشد زایشی، ویژگی‌های کمی و کیفی گل، نسبت به دیگر محلول‌های غذایی بهتر بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.