مقاله اثرات عصاره سیر بر شاخص های رشد و مقاومت پست لارو میگوی وانامی(Litopenaeus vannamei) و تحمل در برابر استرس های شوری و pH


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثرات عصاره سیر بر شاخص های رشد و مقاومت پست لارو میگوی وانامی(Litopenaeus vannamei) و تحمل در برابر استرس های شوری و pH دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات عصاره سیر بر شاخص های رشد و مقاومت پست لارو میگوی وانامی(Litopenaeus vannamei) و تحمل در برابر استرس های شوری و pH  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات عصاره سیر بر شاخص های رشد و مقاومت پست لارو میگوی وانامی(Litopenaeus vannamei) و تحمل در برابر استرس های شوری و pH،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات عصاره سیر بر شاخص های رشد و مقاومت پست لارو میگوی وانامی(Litopenaeus vannamei) و تحمل در برابر استرس های شوری و pH :

تعداد صفحات :۲۴

این مطالعه به منظور تعیین اثرات عصاره سیر بر شاخص های رشد و تحمل استرس های شوری و pH روی پست لارو میگوی وانامی با میانگین وزنی gr 01/0±1/0 انجام گرفت. آزمایش براساس طرح کاملاً تصادفی با ۵ تیمار غذایی شامل مقادیر صفر، ۱، ۲، ۴ و ۸ سی سی به ازای هر ۱۰۰ گرم غذا در ۳ تکرار اجرا گردید و ۱۵۰۰ میگو به طور تصادفی در ۱۵ تانک معرفی شدند. میگوها چهار وعده در روز بر اساس وزن بدن به مدت ۷ هفته در دمای تغذیه شدند. در پایان دوره پرورش شاخص های رشد، تغذیه و بازماندگی اندازه گیری شد و تنش شوری و pH انجام گرفت. نتایج نشان داد استفاده از ۴ و ۸ سی سی عصاره سیر باعث بهبود شاخص های رشد در میگوهای تغذیه شده نسبت به تیمار کنترل گردید. شروع تلفات در شوری ۷۰ و ۸۰ ppt تیمار ۲ با تیمار شاهد و کنترل و تیمار ۳ و ۴ با تیمارهای کنترل،۱ و ۲ اختلاف معنی داری دارد(۰۵/۰>P) و در شوری ۹۰ppt تیمارهای ۲، ۳ و ۴ با کنترل اختلاف معنی دار نشان دادند(۰۵/۰>P). در تنش pH در pH 9 و ۱۰ اختلاف معنی داری بین تیمارها مشاهده نشد ولی در pH5/10 تیمار ۲ با کنترل و تیمار ۳ و ۴ با کنترل و ۱ اختلاف معنی داری نشان دادند(۰۵/۰>P). نتایج این مطالعه نشان می دهد استفاده از جیره حاوی cc4 عصاره سیر به دلیل صرفه اقتصادی می‌تواند در ساخت جیره‌های غذایی برای پست لارو میگو وانامی در نظر گرفته شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.