مقاله بررسی تاثیر عصاره آویشن (Zataria multiflora) بر کیفیت میکروبی و شیمیایی سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در زمان نگهداری در یخچال (دمای ۱±۴ درجه سانتیگراد)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی تاثیر عصاره آویشن (Zataria multiflora) بر کیفیت میکروبی و شیمیایی سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در زمان نگهداری در یخچال (دمای ۱±۴ درجه سانتیگراد) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر عصاره آویشن (Zataria multiflora) بر کیفیت میکروبی و شیمیایی سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در زمان نگهداری در یخچال (دمای ۱±۴ درجه سانتیگراد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر عصاره آویشن (Zataria multiflora) بر کیفیت میکروبی و شیمیایی سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در زمان نگهداری در یخچال (دمای ۱±۴ درجه سانتیگراد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر عصاره آویشن (Zataria multiflora) بر کیفیت میکروبی و شیمیایی سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در زمان نگهداری در یخچال (دمای ۱±۴ درجه سانتیگراد) :

تعداد صفحات :۲۱

در این پژوهش کیفیت میکروبی سوریمی تولید شده از ماهی کپور معمولی تحت تاثیر غلظت‎های مختلف عصاره آویشن (۰، ۲ و ۴ درصد) مورد بررسی قرار گرفت. نمونه‎ها به مدت ۱۵ روز در یخچال نگهداری شد و هر سه روز یکبار آزمون‎های میکروبی شامل سنجش بار باکتریایی کل، باکتری‏های انتروباکتریاسه و سودوموناس و همچنین مجموع بازهای نیتروژنی فرار بر روی نمونه‎ها انجام شد. نتایج نشان داد که میزان بار باکتریایی کل در هیچکدام از تیمارها تا پایان دوره نگهداری از حد مجاز تجاوز نکرد بگونه‎ای که بیشترین مقدار بار باکتریایی کل در نمونه‎های شاهد ۱۱/۵ و در نمونه‎های تیمار شده با عصاره ۲ درصد آویشن ۰۳/۵ log cfu در گرم بود. میزان باکتری‏های انتروباکتریاسه نیز در بین تیمارها تا پایان دوره نگهداری اختلاف معنی‏داری را نشان نداد بجز روز ۹ که میزان این باکتری‏ها در نمونه شاهد بطور معنی‎داری بیش از نمونه‏های تیمار شده با عصاره بود. میزان باکتری‏های سودوموناس بین تیمارهای مختلف تا پایان دوره نگهداری بجز روز ۱ و ۶ اختلاف معنی‏داری نشان نداد که در این دو زمان میزان این باکتری در نمونه‎های شاهد بطور معنی‏داری بیش از تیمار ۴ درصد بود اما با نمونه‏های تیمار شده با عصاره ۲ درصد آویشن اختلاف معنی‏داری نداشت. مجموع بازهای نیتروژنی فرار در نمونه‎های تیمارشده با عصاره بجز روز اول تا پایان دوره نگهداری نسبت به نمونه شاهد کمتر بود. براساس یافته‎های این پژوهش می‏توان اظهار داشت که عصاره آویشن می‎تواند جهت حفظ سوریمی از فساد باکتریایی در طول دوره نگهداری در یخچال مورد استفاده قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.