مقاله اثر تزریق عضلانی ویتامین E بر ماندگاری ماهی قزلآلای رنگینکمان در طول نگهداری در یخچال (۱± ۴ درجه سانتیگراد)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر تزریق عضلانی ویتامین E بر ماندگاری ماهی قزلآلای رنگینکمان در طول نگهداری در یخچال (۱± ۴ درجه سانتیگراد) دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر تزریق عضلانی ویتامین E بر ماندگاری ماهی قزلآلای رنگینکمان در طول نگهداری در یخچال (۱± ۴ درجه سانتیگراد) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تزریق عضلانی ویتامین E بر ماندگاری ماهی قزلآلای رنگینکمان در طول نگهداری در یخچال (۱± ۴ درجه سانتیگراد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر تزریق عضلانی ویتامین E بر ماندگاری ماهی قزلآلای رنگینکمان در طول نگهداری در یخچال (۱± ۴ درجه سانتیگراد) :
تعداد صفحات :۲۷
یکی از مهمترین مشکلات ماهیان، کوتاه بودن مدت زمان ماندگاری به دلیل وجود اسیدهای چرب غیراشباع بالا میباشد. لذا با کمک ترکیبات آنتی اکسیدان می توان مدت ماندگاری ماهی را افزایش داد.هدف از پژوهش حاضر تأثیر ویتامین E به عنوانآنتی-اکسیدان طبیعی بر افزایش ماندگاری فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان نگهداری شده در دمای یخچال(۱ ± ۴ درجه سانتیگراد) بود.تیمارها شامل تیمار ۱ (شاهد)، تیمار ۲ (تزریق عضلانی ۱/۰% ویتامین E) و تیمار ۳ (تزریق عضلانی ۳/۰%ویتامین E بودند؛ پس از گذشت ۴۸ ساعت از زمان تزریق ماهیان صید شده، سپس فیله و در دمای یخچال نگهداری شدند. در یک دوره ۱۶ روزه آزمونهای شیمیایی (TVN-B، FFA، TBA و PV)، میکروبی (TVC) و آنالیز حسی انجام پذیرفت.اکسیداسیون چربی در هر سه تیمار با گذشت زمان تفاوت معنیداری (۰۵/0P) را نشان داد. مقدار FFA هم در همه تیمارها افزایش یافته اما میزان آن در تیمار ۳ کمتر بوده و بین تیمارها تفاوت معنیداری (۰۵/۰ P) وجود داشت. میزان TVC و TVN-B در همه تیمارها تفاوت معنیداری (۰۵/۰ P) را نشان دادو بین تیمارهای مختلف در میزان بار باکتریایی کل تفاوت معنیداری دیده نشد؛ همچنین از نظر آنالیز حسی، شاخصهای بو، رنگ و بافت نتایج تیمار ۳ نسبت به دو تیمار دیگر قابل قبولتر بود.با توجه به نتایج بدست آمده از این پژوهش تزریق عضلانی ویتامین E به عنوان یک نگهدارنده طبیعی، میتواند جهت افزایش ماندگاری فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان استفاده گردد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.