مقاله بررسی میزان به‌کارگیری نتایج طرح‌های تحقیقاتی حوزه تولیدات گیاهی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی میزان به‌کارگیری نتایج طرح‌های تحقیقاتی حوزه تولیدات گیاهی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی دارای ۳۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان به‌کارگیری نتایج طرح‌های تحقیقاتی حوزه تولیدات گیاهی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان به‌کارگیری نتایج طرح‌های تحقیقاتی حوزه تولیدات گیاهی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان به‌کارگیری نتایج طرح‌های تحقیقاتی حوزه تولیدات گیاهی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی :

تعداد صفحات :۳۴

سالانه بیش از ۷۰۰ طرح تحقیقاتی در حوزه تولیدات گیاهی توسط محققان سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در کشور اجرا می‌شود. با این حال تصور دقیقی در مورد میزان عملیاتی شدن نتایج این طرح‌ها وجود ندارد. این مطالعه تلاش کرده است تا با استفاده از نظرات مجریان این طرح‌ها مشخص نماید چه تعداد از طرح‌ها به مرحله اجرا می‌رسد. بدین منظور برای مجریان ۳۶۵ گزارش نهایی طرح‌های تحقیقاتی حوزه تولیدات گیاهی که از میان حدود ۷۷۵۴ گزارش با استفاده از روش نمونه‌گیری طبقه‌ای انتخاب شده بود پرسشنامه‌ای تهیه و ارسال گردید. از این تعداد ۱۸۵ پرسشنامه تکمیل و بازگشت داده شد. نتایج این پژوهش نشان می‌دهد نتایج حدود یک سوم از طرح‌های تحقیقاتی به مرحله بهره‌برداری رسیده است. همچنین حدود ۸۷ درصد از پاسخ‌دهندگان اذعان داشته‌اند که طرح‌های آنان مبتنی بر اولویت‌های از پیش تعیین شده بوده است. برابر نتایج به‌دست ‌آمده از این پژوهش دلایل عمده عملیاتی شدن این طرح‌ها نیازمندی، کاربردی بودن و ملموس بودن نتایج برای جامعه مخاطب بوده است. از سوی دیگر ناهماهنگی میان بخش تحقیق و ترویج، سیاست‌گذاری‌های نادرست سازمان، و کمبود اعتبارات از جمله مهم‌ترین دلایل اجرایی نشدن نتایج طرح‌ها قلمداد شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.