مقاله بررسی ارتباط عوامل فیزیوگرافی، انسانی و اقلیمی با پراکنش مکانی تیپ برودار – بنه در منطقه سروآباد استان کردستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی ارتباط عوامل فیزیوگرافی، انسانی و اقلیمی با پراکنش مکانی تیپ برودار – بنه در منطقه سروآباد استان کردستان دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ارتباط عوامل فیزیوگرافی، انسانی و اقلیمی با پراکنش مکانی تیپ برودار – بنه در منطقه سروآباد استان کردستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ارتباط عوامل فیزیوگرافی، انسانی و اقلیمی با پراکنش مکانی تیپ برودار – بنه در منطقه سروآباد استان کردستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ارتباط عوامل فیزیوگرافی، انسانی و اقلیمی با پراکنش مکانی تیپ برودار – بنه در منطقه سروآباد استان کردستان :

تعداد صفحات :۲۷

این تحقیق با هدف بررسی ارتباط بین عوامل فیزیوگرافی، اقلیمی وانسانی در پراکنش مکانی تیپ برودار- بنه و پیش بینی احتمال حضور تیپ مورد نظر انجام گرفت. به همین منظور نقشه تیپ برودار- بنه در شهرستان سروآباد با مساحت ۱۱۳۳۶ هکتار بر اساس نقشه¬های موجود تهیه شد و با بازدیدهای میدانی منطقه مورد کنترل قرار گرفت. نقشه عوامل فیزیوگرافی (ارتفاع، جهت شیب، شیب و فاصله از آبراهه) و عوامل انسانی (مناطق مسکونی) از نقشه¬های توپوگرافی ونقشه کاربری اراضی استخراج شد. به همین ترتیب نقشه عوامل اقلیمی (دما، بارندگی)از آمارهای ۵ ساله اداره هواشناسی استان کردستان بدست آمد. از روش رگرسیون لجستیک جهت انتخاب مهم¬ترین عوامل تاثیر¬گذار در ارتباط با پراکنش مکانی تیپ برودار – بنه و مدل¬سازی احتمال پراکنش مکانی تیپ استفاده شد. بر اساس نتایج به دست آمده احتمال حضور تیپ برودار – بنه در منطقه تابعی از ارتفاع از سطح دریا، جهت جغرافیایی، شیب، فاصله از آبراهه و بارندگی است. با افزایش ارتفاع، حرکت از شیب¬های مرطوب به سمت شیب¬های خشک، کاهش فاصله از آبراهه و کاهش بارندگی حضور تیپ برودار- بنه بیشتر شده است. مطابق با آنالیز رگرسیونی متغیرهای فاصله از مناطق مسکونی و دما در حضور تیپ برودار – بنه نقش کمتری از بقیه عوامل دارند. نتایج نشان داد که ۹۵% تیپ برودار- بنه در نقشه احتمال در طبقه احتمال بالای ۵۰% قرار دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.