مقاله اثر تیمار حرارتی با روغن کلزا بر مقاومت به پوسیدگی چوب صنوبر دلتوئیدس
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر تیمار حرارتی با روغن کلزا بر مقاومت به پوسیدگی چوب صنوبر دلتوئیدس دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر تیمار حرارتی با روغن کلزا بر مقاومت به پوسیدگی چوب صنوبر دلتوئیدس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تیمار حرارتی با روغن کلزا بر مقاومت به پوسیدگی چوب صنوبر دلتوئیدس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر تیمار حرارتی با روغن کلزا بر مقاومت به پوسیدگی چوب صنوبر دلتوئیدس :
تعداد صفحات :۲۴
در این تحقیق مقاومت به پوسیدگی برون چوب صنوبر دلتوئیدس تیمار حرارتی شده در هوای محیط و روغن کلزا مورد بررسی قرار گرفت. برای این منظور نمونههایی از چوب صنوبر با ابعاد ۱۹×19×19 میلیمتر بر طبق استاندارد D 1413 ASTM تهیه شدند. تیمار حرارتی در دمای ۱۸۰، ۲۰۰ و۲۲۰ درجه سانتیگراد و در مدت ۲ و ۴ ساعت در هوای محیط و روغن کلزا انجام شد. سپس کاهش حجم نمونهها اندازهگیری شد. نمونههای آزمایشی به مدت ۱۲ هفته در معرض قارچ عامل پوسیدگی قهوهای (Coniophora puteana) و قارچ عامل پوسیدگی سفید (Trametes versicolor) قرار گرفتند و سپس کاهش وزن و مقدار رطوبت نمونهها محاسبه شد. نتایج نشان داد که تیمار حرارتی مقاومت به پوسیدگی چوب صنوبر را بهبود داده است. با افزایش دما و زمان تیمار، مقاومت به پوسیدگی نیز افزایش یافت. به طوری که تیمار حراتی با روغن کلزا در دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد و زمان ۴ ساعت، ۵/۹۱ درصد و ۶/۹۰ درصد به ترتیب مقاومت به پوسیدگی در برابر قارچ C. puteana و T. versicolor، را بهبود داد. همچنین نتایج نشان داد که تیمار حراتی با روغن کلزا، در مقایسه با تیمار حرارتی در هوای محیط، عملکرد بهتری در بهبود مقاومت به پوسیدگی چوب صنوبر داشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.