مقاله اثر تجارت الکترونیکی بر رقابتمندی بنگاه ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر تجارت الکترونیکی بر رقابتمندی بنگاه ها دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر تجارت الکترونیکی بر رقابتمندی بنگاه ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تجارت الکترونیکی بر رقابتمندی بنگاه ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر تجارت الکترونیکی بر رقابتمندی بنگاه ها :

تعداد صفحات:۲۶

چکیده:

در عصر حاضر که با جهانی شدن مترادف است، گذار اقتصادی با عناوینی، مانند «جهان فراصنعتی» ، «جامعه اطلاعاتی»، «اقتصاد نوآوری» ، «اقتصاد دانش» ، «اقتصاد شبکه ای» ، «اقتصاد دیجیتالی» ، «اقتصاد بی وزن»، «اقتصاد الکترونیکی» و سرانجام «اقتصاد مجازی»خوانده شده است. لیکن آنچه امروز بیشتر در متون ، مورد تاکید قرار می گیرد «اقتصاد نوین» است. در واقع، دو روند سازگار «جهانی شدن» و «انقلاب در فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) اقتصاد نوین را رقم زده اند.
شرایط و ویژگی های اقتصاد نوین سبب شده است که پارادایم توسعه نیز توسعه کند. تسهیل جریانهای بین المللی سرمایه، نیروی کار ماهر، فناوری و آزاد سازی بازارها همراه با کاهش سرمایه بری، و کاربری فعالیتهای اقتصادی در برابر افزایش دانش بری فعالیتها، و گسترش ICT سبب شده است که دانش به عنوان عامل اصل یا موتور رشد و توسه درآید.
در اقتصاد نوین که از ارکان آن، انقلاب فناوری ارتباطات و اطلاعات است، مرزهای ملی کم رنگ و جابه جایی عوامل تولید، کالاها و خدمات تسهیل و در یک کلام، اقتصاد، جهانی شده است. در این فضا، پارادایم توسعه دانش بر، مطرح شده است. در واقع، رویکرد سنتی توسعه که بر عوامل طبیعی و فیزیکی تولید استوار بوده، به رویکرد توسعه دانش بر تغییر یافته است.
در این رویکرد، شکاف عوامل به مفهوم فقدان و یاکمبود مواد خام، سرمایه فیزیکی،سرمایه انسانی و نیروی اموزش دیده و ماهر، به شکاف اندیشه، به مفهوم فقدان ایده و دانش تغییر یافته است. درواقع، فاصله کشورهای فقیرو غنی امروزبه دانش به عنوان عامل اصلی خلق ثروت بر میگردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.