مقاله ارزیابی الگوریتم جهانی کشف آتش در شناسایی آتش فعال در عرصه های منابع طبیعی به کمک تصاویر سنجنده MODIS (مطالعه موردی: پارک ملی گلستان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی الگوریتم جهانی کشف آتش در شناسایی آتش فعال در عرصه های منابع طبیعی به کمک تصاویر سنجنده MODIS (مطالعه موردی: پارک ملی گلستان) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی الگوریتم جهانی کشف آتش در شناسایی آتش فعال در عرصه های منابع طبیعی به کمک تصاویر سنجنده MODIS (مطالعه موردی: پارک ملی گلستان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی الگوریتم جهانی کشف آتش در شناسایی آتش فعال در عرصه های منابع طبیعی به کمک تصاویر سنجنده MODIS (مطالعه موردی: پارک ملی گلستان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی الگوریتم جهانی کشف آتش در شناسایی آتش فعال در عرصه های منابع طبیعی به کمک تصاویر سنجنده MODIS (مطالعه موردی: پارک ملی گلستان) :

تعداد صفحات :۲۵

چکیده: در سال¬های اخیر آتش¬سوزی در منابع طبیعی رشد فزاینده¬ای داشته و آثار مخرب زیادی بجا گذاشته است. این نکته، ضرورت پایش و شناسایی به موقع آتش¬ها را ایجاد کرده است. هدف از این تحقیق ارزیابی الگوریتم جهانی کشف آتش در شناسایی آتش فعال در عرصه¬های منابع طبیعی به¬کمک تصاویر ماهواره¬ای سنجنده MODIS می¬باشد. به این ¬منظور سه محدوده آتش¬سوزی در پارک ملی گلستان، به¬کمک GPS برداشت و به¬ عنوان واقعیت زمینی در تحقیق استفاده شد. تمامی تصاویر سنجنده MODIS از روز و روزهای قبل و بعد از آتش¬سوزی از دو ماهوار Terra و Aqua دریافت گردید. تصاویر سنجنده MODIS از ماهواره Aqua در سطح تصحیحاتی L1B دریافت گردید که مناسب استفاده در الگوریتم جهانی کشف آتش است. تصاویر ماهواره Terra به صورت خام دریافت و با پیش¬پردازش¬های مناسب به سطح L1B تبدیل شد. به منظور شناسایی پیکسل¬های آتش، تصاویر پس از پردازش¬های اولیه به¬کمک الگوریتم جهانی کشف آتش مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. در مجموع ۲۲۹ تصویر ماهواره¬ای پردازش شد. نتایج به دست آمده از تصاویر با نقشه مناطق سوخته مقایسه شد .نتایج نشان داد که آتش¬سوزی روز ۲۴ تیر ماه ۱۳۹۰ (یک¬برمخ) و ۲۴ آبان ۱۳۸۹ (چشمه¬سردار) به¬کمک تصاویر ماهواره¬ای شناسایی شد، اما آتش منطقه قرنگی جنگل (۸ فروردین ۱۳۹۰) شناسایی نشد. اساس کار الگوریتم جهانی حرارت است و هر چه میزان حرارت بیشتر باشد شانس شناسایی آتش بالاتر است. براساس نتایج این تحقیق می¬توان بیان کرد که تصاویر MODIS قابلیت بالقوه¬ای برای شناسایی آتش¬ در جنگل¬های شمال را دارند اما روش الگوریتم جهانی موفق به شناسایی درصد بالایی از آتش¬ها نشد. با تحقیقات بیشتر در این زمینه می¬توان الگوریتم جهانی را بهبود بخشید، تا بتوان بر اساس آنها سیستم هشداری به منظور پایش آتش¬ها در شمال کشور راه¬اندازی نمود. پیشنهاد می¬گردد که تا آن زمان از الگوریتم جهانی برای شناسایی آتش در این جنگل¬ها استفاده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.