مقاله مرکب‌زدایی آنزیمی کاغذ باطله اداری در مقایسه با روش متداول شیمیایی: بخش دوم- ویژگی‌های فیزیکی و مقاومتی کاغذ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مرکب‌زدایی آنزیمی کاغذ باطله اداری در مقایسه با روش متداول شیمیایی:
بخش دوم- ویژگی‌های فیزیکی و مقاومتی کاغذ دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مرکب‌زدایی آنزیمی کاغذ باطله اداری در مقایسه با روش متداول شیمیایی:
بخش دوم- ویژگی‌های فیزیکی و مقاومتی کاغذ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مرکب‌زدایی آنزیمی کاغذ باطله اداری در مقایسه با روش متداول شیمیایی:
بخش دوم- ویژگی‌های فیزیکی و مقاومتی کاغذ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مرکب‌زدایی آنزیمی کاغذ باطله اداری در مقایسه با روش متداول شیمیایی:
بخش دوم- ویژگی‌های فیزیکی و مقاومتی کاغذ :

تعداد صفحات :۲۱

مرکب‌زدایی کاغذهای مخلوط باطله اداری به روش متداول شیمیایی، علاوه‌بر مصرف زیاد مواد شیمیایی و انتشار قابل‌ملاحظه آلودگی‌های زیست‌محیطی، دارای کارآیی به‌نسبت کمی است. از سوی دیگر، مرکب‌زدایی آنزیمی کارآیی مرکب‌زدایی را، حتی با کاهش آلودگی‌های زیست‌محیطی افزایش می‌دهد ولی ممکن است باعث کاهش ویژگی‌های مقاومتی خمیر کاغذ مرکب‌زدایی شده گردد. در این مقاله ویژگی‌های فیزیکی و مقاومتی خمیر کاغذ مرکب‌زدایی شده آنزیمی مخلوط کاغذهای باطله اداری، به‌دست آمده از تیمارهای برتر از نظر کارآیی مرکب‌زدایی با استفاده از آنزیم سلولاز تجاری به‌دست آمده از قارچ Aspergillus niger، با نمونه‌های برتر به‌دست آمده از تیمار شیمیایی و شاهد مقایسه شدند. نتایج نشان داد که کاغذهای دست‌ساز به‌دست آمده از خمیر کاغذهای مرکب‌زدایی شده به روش آنزیمی نسبت به تیمار شیمیایی دارای ضخامت و حجم ویژه کم‌تری بودند ولی از نظر ویژگی‌های مقاومتی تفاوت معنی‌داری با نمونه‌های به‌دست آمده از تیمار شیمیایی نشان ندادند. در نتیجه به‌دلیل کارآیی بهتر مرکب‌زدایی و نیز ویژگی‌های فیزیکی و مقاومتی قابل‌قبول، مرکب‌زدایی آنزیمی به‌عنوان جایگزین مناسبی برای روش متداول شیمیایی برای مرکب‌زدایی کاغذهای مخلوط باطله اداری توصیه می‌گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.