مقاله تأثیر فرایند لیگنین زدایی بر ویژگی¬های فیزیکی، مکانیکی و شیمیایی الیاف خرما
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر فرایند لیگنین زدایی بر ویژگی¬های فیزیکی، مکانیکی و شیمیایی الیاف خرما دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر فرایند لیگنین زدایی بر ویژگی¬های فیزیکی، مکانیکی و شیمیایی الیاف خرما کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر فرایند لیگنین زدایی بر ویژگی¬های فیزیکی، مکانیکی و شیمیایی الیاف خرما،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر فرایند لیگنین زدایی بر ویژگی¬های فیزیکی، مکانیکی و شیمیایی الیاف خرما :
تعداد صفحات :۱۳
الیاف لیگنوسلولزی در طبیعت و فعّالیتهای کشاورزی به مقدار زیاد تولید گشته و در تولید پارچه، کاغذ و صنایع روستایی نقش عمدهای دارند. در صنایعی که از این الیاف استفاده مینمایند، آن ها را تیمار شیمیایی نموده تا لیگنین و همی سلولز الیاف که عامل اصلی هیدروفیلیکی هستند کاهش داده شوند. در این تحقیق الیاف خرما تحت دو تیمار شیمیایی: ۱) هیدروکسید سدیم و ۲) هیدروکسید سدیم و آب اکسیژنه قرار داده شدند و پس از خالصسازی برخی از خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و شیمیایی با الیاف خام مقایسه گردید. نتایج نشان داد که در هر دو تیمار به علت جدا شدن لیگنین و همیسلولز، الیاف خالصتر شده و رنگ روشنتری به خود گرفتند. اصطکاک الیاف تیمار شده به ترتیب حدود ۲۹% و ۶۰% نسبت به الیاف خام کاهش یافت. میانگین قطر الیاف تیمارشده در مقایسه با الیاف خام، حدود ۲۲% کاهش یافت. استحکام کششی الیاف تیمار اول حدود MPa1/75 و استحکام کششی الیاف تیمار دوم حدود MPa2/91 بود. نتایج آنالیز مواد با دستگاه طیف سنج مادون قرمز تبدیل فوریه نشان دادند که لیگنین به طور قابل ملاحظهای در الیاف تیمارشده کاهش یافته است. نتایج آنالیز حرارتی بر روی الیاف نشان داد که الیاف خالصسازی شده، دمای شروع و پایان تخریب پذیری بالاتری نسبت به الیاف خام دارند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.