مقاله تنوع آللی نشانگرهای ناحیهQTL کنترل کننده تحمل به شوری ( Saltol ) در مرحله گیاهچه ای در ارقام برنج ایرانی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تنوع آللی نشانگرهای ناحیهQTL کنترل کننده تحمل به شوری ( Saltol ) در مرحله گیاهچه ای در ارقام برنج ایرانی دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تنوع آللی نشانگرهای ناحیهQTL کنترل کننده تحمل به شوری ( Saltol ) در مرحله گیاهچه ای در ارقام برنج ایرانی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تنوع آللی نشانگرهای ناحیهQTL کنترل کننده تحمل به شوری ( Saltol ) در مرحله گیاهچه ای در ارقام برنج ایرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تنوع آللی نشانگرهای ناحیهQTL کنترل کننده تحمل به شوری ( Saltol ) در مرحله گیاهچه ای در ارقام برنج ایرانی :
تعداد صفحات :۲۴
با توجه به ضرورت تحمل به شوری در برنج و از طرفی وجود تحقیقات مختلف اصلاح نباتات مولکولی در شناسایی QTLهای بزرگ اثر کنترل کننده تحمل به شوری، ضرورت شناسایی حضور این QTLها در ارقام مختلف ایرانی و شناسایی تاثیرگذارترین QTLها در پیشبرد انتخاب در برنامههای اصلاحی بسیار مفید است. در این مطالعه، پاسخ به شوری ۲۰ رقم مختلف برنج ایرانی و دو شاهد متحمل (Pokkali) و حساس (IR29 ) در مرحله گیاهچهای در شرایط گلخانه ( dsm-110 و ۶ ، 0EC=) با استفاده از ۶ نشانگر چند شکل ریزماهواره مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج تجزیه واریانس اختلاف بسیار معنیداری بین ژنوتیپها از نظر صفات مختلف نشان داد. ژنوتیپهای برنج از نظر تحمل به شوری پاسخ متفاوتی در مرحله گیاهچهای نشان دادند. دندروگرام به دست آمده از روش UPGMA (روش اتصال میانگین)، ارقام را به سه گروه طبقهبندی کرد. بیست رقم برنج بر اساس QTL بزرگاثر ناحیه Saltol برای تحمل به شوری بر روی کروموزوم ۱ در گروه های هاپلوتیپی جداگانه قرار گرفتند. نتایج نشان دهنده پتانسیل ژرمپلاسم برنجهای ایرانی جهت یافتن ژنهای جدید تحمل در القاء تحمل به شوری، به غیر از ناحیه Saltol در مرحله گیاهچهای بود. همچنین ، نشانگر RM8094در مرحله گیاهچه ای به عنوان مؤثرترین نشانگر جهت شناسایی ژنوتیپ های متحمل به شوری میباشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.